Assos Equipe RS Prof Edition
Assos Equipe RS Prof Edition
Assos Equipe RS Prof Edition
Assos Equipe RS Prof Edition
  • Aanbieding!
  • -€ 90,05
Assos Equipe RS Prof Edition
Assos Equipe RS Prof Edition
Assos Equipe RS Prof Edition
Assos Equipe RS Prof Edition

Assos Equipe RS Prof Edition

Assos Equipe RS Summer SS Jersey Prof Edition 11.
Laatste items in voorraad
€ 89,95 € 180,00 -€ 90,05
Inclusief belasting

Nu textiel lichter en flexibeler wordt dan ooit, zou het - zoals velen - gemakkelijk zijn om op deze “krimpfolie” -eigenschappen te vertrouwen in plaats van op patroonkennis. Niet hier. Er zijn geen snelkoppelingen om een ​​racetrui perfect op zijn plaats te laten klikken, iets dat alleen voortkomt uit jaren van het aanpassen van patronen die werken en het luisteren naar feedback van de beste rijders ter wereld. Betreed de EQUIPE RS Summer Prof Edition SS-jersey: ons beproefde racedagplatform, dat dit jaar terugkeert met zijn geliefde aerodynamische pasvorm en overal frisse graphics.

Het voorpaneel maakt gebruik van ons beproefde cirkelvormige gebreide miniCheck Tex, dat een balans biedt tussen ademend vermogen en vochtregulerende taken met zijn zeer elastische 3D-breisel. Aan de achterkant zet ons Stabilizer-textiel de trui vast met zijn beperkte verticale rek-samenstelling, vooral wanneer de zakken vol zijn. De agressieve, op snelheid gerichte rijders hebben kennis genomen van onze "Push Pull" materiaalkeuze voor mouwen, schouderstuk en zakken, die zo soepel en flexibel mogelijk moesten zijn.

De trui samenbrengen is een ultralichte gebonden camlock-ritssluiting, getapete taille en de combinatie van onbewerkte + gebonden mouwen voor zowel steekvrij comfort als houvast. Aan de achterkant hebben we onze drievoudige ramp-zakken toegevoegd om je lading op te sluiten, samen met een lichter elastiek aan de zoom voor verdere gewichtsbesparing.

Kleur
  • Gerva Grey
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL
  • TIR/3XL

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Kenmerken:

 

- miniCheck Tex: 

Open 3D-gebreide stof met werkelijk uitzonderlijk ademend vermogen . Sneldrogend en superlicht. UPF 25 ondanks zo weinig gewicht. Ingebouwde odorControl voor duurzaamheid en hygiëne.

- Push Pull: 

de zakken en mouwen zijn gemaakt van ons door ASSOS ontwikkelde Push Pull kettinggebreide textiel met hoge UV-bescherming (UPF 50+). Zeer ademend, dit fijne breisel met bi-stretch is sneldrogend en zeer comfortabel.

- Stabilizer: 

vedergewicht maar sterk materiaal, perfect voor het creëren van een verkoelend paneel aan de achterkant van de trui. Behoudt stabiliteit en uitlijning - en heeft UPF 30 - ondanks zijn minimale gewicht en volume.

- Triple Ramp-zakken:

Ons opslagontwerp met drie vakken met stoffen deksel, optimaal geplaatst voor gemakkelijke toegang; veiligheid en stabiliteit gegarandeerd. Opening voor koptelefoon in rechterzak; micro-geperforeerde gebonden reflex voor zichtbaarheid.

- Gebonden ritssluiting: 

temperatuurregeling dankzij een ultralichte gelijmde ritssluiting over de hele lengte met camlock. Micro-geïnjecteerd neklipje stabiliseert de stof om een ​​ritssluiting met één hand mogelijk te maken.

- Raw Cut + Bonded Sleeves: 
Gladde achterkant met gelijmde voorkant zorgt voor de beste balans tussen comfort en stabiliteit.


- Getapete taille: 

verlijmde randen voor extra verfijning van de pasvorm en verbeterde aerodynamica.

- Lichtgewicht achterzoom:

Een brede, veilige elastische zoom die zorgt voor een wrijvingsloze pasvorm tijdens het rijden. Lichter en beter ademend dan de vorige generatie.

- aeroFit: 

onze meest perfecte, snelheidsgerichte snit die strakker en compacter is dan onze racingFit.

- Samenstelling :

71% PL 16% PA 13% EA

Kleur
Grijs
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
XL
XLG
Geslacht
Heren
Pasvorm
Race-Fit
Seizoen
Zomer
1 Items
2220000195980

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking