Assos Equipe RS Aero SS Jersey
Assos Equipe RS Aero SS Jersey
Assos Equipe RS Aero SS Jersey
Assos Equipe RS Aero SS Jersey
  • Aanbieding!
  • -€ 80,05
Assos Equipe RS Aero SS Jersey
Assos Equipe RS Aero SS Jersey
Assos Equipe RS Aero SS Jersey
Assos Equipe RS Aero SS Jersey

Assos Equipe RS Aero SS Jersey

Assos Equipe RS Aero SS Jersey ProfBlack 11.20.27
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 89,95 € 170,00 -€ 80,05
Inclusief belasting

Het was geen sinecure om onze eerbiedwaardige Equipe RS Jersey te verbeteren, iets dat we benaderden door de kleinste details aan te pakken - de details die kloppen als elke seconde telt. Het resulterende Aero SS-shirt doet precies dat, een combinatie van micro-aangepaste patronen en scherpe afwerkingen die de volgende fase van ASSOS-aerodynamica hebben gelanceerd, een die we aeroFit noemen.

Om te beginnen hebben we ons beproefde rondgebreide miniCheck Tex toegepast, een zeer elastische 3D-gebreide stof die speciaal is ontwikkeld met het oog op ademend vermogen en vochtoverdracht. Aan de achterkant hebben we ons Stabilizer-textiel verwerkt, dat de trui vasthoudt met zijn beperkte verticale rekbare samenstelling. De agressieve, op snelheid gerichte rijders nemen ook onze materiaalkeuze voor de nieuwe onbewerkte + gebonden mouwen, juk en zakken, die zo boterzacht en flexibel mogelijk moesten zijn. Ons fijne kettingbreisel Push Pull-textiel was slechts het ticket, dat een hoge UV-bescherming (UPF 50+) bood, samen met zijn sneldrogende, bi-rekbare eigenschappen.

Naast de nauwkeurigere aeroFit-patronen, dragen extra doelgerichte details ook bij aan meer snelheid en comfort. Het begint aan de voorkant met de ultralichte gebonden camlock-ritssluiting, getapete taille en de combinatie van onbewerkte + gelijmde mouwen voor zowel comfort als houvast. Aan de achterkant hebben we onze beproefde drievoudige opritzakken gebruikt om uw lading vast te houden, samen met een lichter elastiek op de zoom voor verdere gewichtsbesparing.

Kleur
  • ProfBlack
Maat
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 


Kenmerken:

 

- aeroFit: 

onze meest perfecte, snelheidsgerichte snit die strakker en compacter is dan onze racingFit. Kan beperkend aanvoelen vanuit de rijpositie, maar voelt tijdens het rijden aan als een tweede huid.

-
miniCheck Tex: 

Open 3D-gebreide stof met werkelijk uitzonderlijk ademend vermogen . Sneldrogend en superlicht. UPF 25 ondanks zo weinig gewicht. Ingebouwde odorControl voor duurzaamheid en hygiëne.

-
Push Pull: 

de zakken en mouwen zijn gemaakt van ons door ASSOS ontwikkelde Push Pull kettinggebreide textiel met hoge UV-bescherming (UPF 50+). Zeer ademend, dit fijne breisel met bi-stretch is sneldrogend en zeer comfortabel.

-
Stabilisator:

Vedergewicht maar sterk materiaal, perfect om een ​​verkoelend paneel aan de achterkant van de trui te creëren. Behoudt stabiliteit en uitlijning - en heeft UPF30 - ondanks zijn minimale gewicht en volume.

-
Triple Ramp Pockets: 

ons opslagontwerp met drie zakken met textieldeksels die optimaal zijn geplaatst voor gemakkelijke toegang; veiligheid en stabiliteit gegarandeerd. Opening voor koptelefoon in rechterzak; micro-geperforeerde gebonden reflex voor zichtbaarheid.

-
Gebonden ritssluiting: 

temperatuurregeling dankzij een ultralichte gebonden ritssluiting over de hele lengte met camlock. Micro-geïnjecteerd neklipje stabiliseert de stof om een ​​ritssluiting met één hand mogelijk te maken.

-
Raw Cut + Bonded Sleeves: 

Gladde voorkant met gebonden achterkant zorgt voor de beste balans tussen comfort en stabiliteit.

-
Getapete taille:

Verlijmde randen voor extra verfijning van de pasvorm en verbeterde aerodynamica.

-
Lichtgewicht achterzoom: 

een brede, veilige elastische zoom die zorgt voor een wrijvingsloze pasvorm tijdens het rijden. Lichter en beter ademend dan de vorige generatie.

-
Samenstelling :

60% PL 27% PA 13% EA

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
XL
XLG
Geslacht
Heren
Pasvorm
Race-Fit
Seizoen
Zomer
0 Items
2220000153485
Product toegevoegd aan vergelijking