Assos Dyora RS Jersey S9 Women
Assos Dyora RS Jersey S9 Women
Assos Dyora RS Jersey S9 Women
  • Aanbieding!
  • -€ 90,05
Assos Dyora RS Jersey S9 Women
Assos Dyora RS Jersey S9 Women
Assos Dyora RS Jersey S9 Women

Assos Dyora RS Jersey S9 Women

Assos Dyora RS Jersey S9 12.20.299.4P Prof Venus V
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 89,95 € 180,00 -€ 90,05
Inclusief belasting

De DYORA RS is een speciaal gebouwde race-jersey die van de grond af is ontworpen met WorldTour-geteste technologie, een compromisloze aerodynamische pasvorm en eersteklas afwerkingsdetails. Een gerichte mix van gepatenteerde stoffen zorgt voor een zacht samendrukkende, aerodynamische mantel over de romp, en onafgewerkte mouwen en getapete en gelijmde zomen en rits zorgen ervoor dat de randen van de trui geen windvangende overgangsribbels naar de passerende lucht vormen, waardoor watt behouden blijft wanneer de wind vooruit en achtervolging van achteren gemiddelde watt zijn kostbaar. De DYORA is niet alleen om te racen; het geeft eerder een race-klaar gevoel aan elke tijd die je in het zadel doorbrengt - een dagelijkse herinnering om jezelf te sponsoren.

Kleur
  • Prof Venus Violet
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL


Gebruikte Stoffen en Matriaal:

 

De jersey combineert een body van miniCheck Tex, kenmerkend voor de textuur van de ASSOS jersey, en heeft een Stabilizer-inzetstuk dat de zakken verankert.

De mix is bestand tegen geurtjes en bevordert tegelijkertijd het ademend vermogen en de koele luchtstroom.

Mouwen en zakken van Push Pull tricot zorgen voor een ademende, dubbel elastische pasvorm die wordt omhuld door stabiliserende stretch.

De stof is aan de voorkant, achterkant en op de mouwen van UPF 25, 30 en 50+ voorzien.

 

PASVORM

De meest agressieve, meest aerodynamische, meest compressieve en gewoon de snelste optie in onze catalogus. AeroFit is gemaakt voor de WorldTour, dus geen startlijn is buiten zijn bereik. De pasvorm als een tweede huid is beperkend als u staat, maar optimaal in het zadel.

 

- Triple Ramp Pockets: Een extra klep beschermt persoonlijke bezittingen, en een opening in de rechterzak houdt kabels van oortjes en radio verborgen.

- Raw-Cut Sleeves: Door de overgangsribbels tussen de mouwen en body van de trui weg te laten, wordt elke aerodynamische beperking aan de voorkant van de trui weggenomen

Kleur
Paars
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
XL
XLG
Geslacht
Dames
Pasvorm
Race-Fit
Seizoen
Zomer
0 Items
2220000217477

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking