BioRacer Vesper Short Soft
  • Aanbieding!
  • -€ 40,05
BioRacer Vesper Short Soft

BioRacer Vesper Short Soft

Bioracer Vesper Short Soft BR11572D Black
Laatste items in voorraad
€ 44,95 € 85,00 -€ 40,05
Inclusief belasting

VESPER SHORT SOFT

Veel vrouwelijke rijders zijn huiverig om een korte fietsbroek te dragen. Bioracer ontdekte dat dit vooral kwam door hoe hun dijen er daarin uitzien.

 

Eén van de kritieke onderdelen van korte fietsbroeken en bretelbroeken is het gripmateriaal op de benen. Dat is belangrijk om alles tijdens het fietsen op zijn plek houden.

 

Hoewel alle opties voor gripmateriaal op de benen qua pasvorm en comfort prima zijn, zitten sommige toch iets te strak bij de zachtere vrouwelijke huid. Hierdoor lijkt het soms alsof vrouwelijke rijders, zelfs de meest afgetrainde, een paar kilo zijn aangekomen.

 

Vandaar dat Bioraacer op zoek is gegaan naar betere opties. Een voorbeeld hiervan vind je in de Epic-lijn van korte bretelbroeken voor vrouwen.

 

Met de Vesper zachte korte fietsbroek zijn ze een nieuwe weg ingeslagen. Bioracer heeft een zacht soort lycra op de uiteinden van de pijpen aangebracht en dit dubbelgevouwen (zodat je de zachte kant aan de binnen- en buitenkant van de uiteinde van de pijpen voelt). Het resultaat is een broekspijp die precies genoeg compressie biedt om de korte broek op zijn plek te houden, maar niet te strak zit.

 

De Vesper zachte korte fietsbroek is een fraai voorbeeld van hoe ze met bestaande materialen werken. Bioracer bekijkt het hele concept van een korte broek opnieuw tot hij bij de wensen van de rijder past. Het is de favoriete korte broek van elke vrouw die comfort, draaggemak en een mooie uitstraling wil.

Kleur
  • BLACK
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Kleur
Zwart
Merk
Bioracer
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
XL
Geslacht
Dames
Pasvorm
Race-Fit
Uitvoering
Zonder Bretels
Zeem
Met Zeem
Seizoen
Zomer
3 Items
5414985074812

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking