Assos Uma GT Half Shorts EVO
Assos Uma GT Half Shorts EVO
Assos Uma GT Half Shorts EVO
Assos Uma GT Half Shorts EVO
Assos Uma GT Half Shorts EVO
  • Aanbieding!
  • -€ 50,05
Assos Uma GT Half Shorts EVO
Assos Uma GT Half Shorts EVO
Assos Uma GT Half Shorts EVO
Assos Uma GT Half Shorts EVO
Assos Uma GT Half Shorts EVO

Assos Uma GT Half Shorts EVO

Assos Uma GT Half Shorts EVO BlackSeries 12.10.208
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 69,95 € 120,00 -€ 50,05
Inclusief belasting

Als 'shortsbedrijf' zijn we meer dan vier decennia bezig geweest met het nastreven van uitmuntendheid, door onze producten te verfijnen zodat we voorop blijven lopen in de fietskledingindustrie. De UMA GT halfshorts geven de kenmerkende ASSOS S7-generatie technologie en stoffen door in een prijspakket dat hen de ultieme keuze maakt, of het nu je eerste rit, een alledaagse rit of de grote rit is.

Een fietsbroek zonder bretels voor dames die het meest geschikt is om te trappen bij aangenaam weer.De UMA GT-short is gemaakt van ons gepatenteerde Type.439 Diadema, een stof die is gekozen vanwege zijn superieure rekbaarheid, hoge vochtafvoer en compressie. We hebben nauwgezette details aangebracht op de snit van deze UMA GT-fietsbroek zonder bretels om een ​​perfecte pasvorm te garanderen, of je nu zomermijlen ophaalt of binnentrainingen geeft in de winter door onze superstretch aeroFit-stof op de buik aan te brengen. Bovendien is de UMA-insert een mooie demonstratie van onze investering in uitmuntendheid; lichtgewicht, ademend en op maat gesneden met onze veelgeprezen goldenGate-technologie. Zoals we al zeiden, dit zijn damesfietsbroeken die zijn ontworpen door degenen die korte broeken het beste kennen.

Kleur
  • BlackSeries
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 


Kenmerken:

 

- S7-generatie :

de nieuwste generatie ASSOS-fietsbroeken, waarbij gebruik wordt gemaakt van technologie en stoffen die gedurende een periode van 5 jaar zijn ontwikkeld.

- Type.439 Diadema :

een textielontwerp gemaakt in samenwerking met onze stoffenleveranciers om te voldoen aan onze eisen van prestatie, comfort en duurzaamheid. Uniek in de industrie, het weefsel heeft twee verschillende snelheden van 4-way stretch, wat een grote expertise vereist om de elasticiteit van de stof op de snijtafel te maximaliseren.

- UMA-inzetstuk :

smaller aan de voorkant om het volume te verminderen en het comfort te vergroten, dit inzetstuk is speciaal gemaakt voor vrouwelijke ruiters, maar maakt gebruik van alle standaard ASSOS S7-generatietechnologie, met 8 mm geheugenschuim voor meer comfort.

- Vrouwspecifieke regularFit:

Een prestatiegerichte pasvorm die iets minder agressief is dan onze racingFit. Het beste van twee werelden, waar draagbaarheid en snelheid samenkomen.

- iceColor :

een stofbehandeling die zonlicht reflecteert en zo de warmteabsorptie vermindert om de spieren koeler te houden.

- aeroFit :

een ultra-luxe kettinggebreide stof die is ingezet in een dubbele laag voor de benen en de buikstreek met een specifieke structuur die bevorderlijk is voor ventilatie, contouren en maximaal comfort biedt voor onbeperkte beweging in of uit het zadel.

- ASSOS goldenGate :

een gepatenteerde technologie die de prestaties van het inzetstuk verbetert door de meest vloeiende beweging met het lichaam mogelijk te maken.

- ASSOS wafel:

Een uniek drielaags schuim dat wordt gebruikt in onze inzetstukken met perforaties die het licht en zeer ademend maken.

- odorControl :

Een antibacteriële behandeling die onaangename geurtjes vermindert en de duurzaamheid verbetert.

- Samenstelling :

80% PA 20% EA

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
XL
XXL
Geslacht
Dames
Pasvorm
Race-Fit
Uitvoering
Zonder Bretels
Zeem
Met Zeem
Seizoen
Zomer
0 Items
2220000153133

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking