Assos Mille GT Ultraz Jacket Evo
Assos Mille GT Ultraz Jacket Evo
Assos Mille GT Ultraz Jacket Evo
Assos Mille GT Ultraz Jacket Evo
  • Aanbieding!
  • -€ 110,05
Assos Mille GT Ultraz Jacket Evo
Assos Mille GT Ultraz Jacket Evo
Assos Mille GT Ultraz Jacket Evo
Assos Mille GT Ultraz Jacket Evo

Assos Mille GT Ultraz Jacket Evo

Assos Mille GT Ultraz Jacket Evo BlackSeries 11.30
Laatste items in voorraad
€ 219,95 € 330,00 -€ 110,05
Inclusief belasting

Ontworpen voor het zwaarste winterweer, is ons Ultraz-jack dit jaar vernieuwd om het beschermingsniveau te verhogen en de warmte overal te vergroten. Bij de naar de wind gerichte panelen aan de voor- en bovenzijde hebben we ons beproefde NEOS Light-textiel gebruikt - een superlichte 3L softshell met PU-gebonden membraan dat waterbestendig en 100% winddicht is - om ervoor te zorgen dat dit naar het element gerichte deel van uw bovenlichaam volledig beschermd blijft van sneeuw, regen, opspattend water, bijtende wind en lage temperaturen. Vervolgens hebben we het vuur hoger gezet door dit Light-membraan te combineren met onze sterk isolerende, ademende geborstelde RX Heavy aan de binnenkant, zodat je kern warm en kurkdroog blijft.

Onze dunnere NEOS Ultra vormt de mouwen, ook ingezet in onze tweelaagse twinDeck-constructie, met een licht geborstelde 652.RX-behandeling aan de binnenkant voor extra bescherming en comfort. Bij de manchet zul je merken dat deze twee materialen niet aan elkaar zijn genaaid, waardoor je handschoenen naadloos tussen de lagen kunnen worden geïntegreerd voor gestroomlijnd comfort. De linker- en rechterachterpanelen zijn gemaakt met de 3-laagse NEOS Medium plus RX Heavy, die een beter ademend en stabiel middenpaneel flankeren. 

Door strategisch drie "gewichten" NEOS softshells toe te passen op de Ultraz, hebben we ervoor gezorgd dat je de juiste hoeveelheid bescherming krijgt waar je die nodig hebt, terwijl je tegelijkertijd het ademend vermogen behoudt en de gewichtsbesparing vergroot. De positie die ons lichaam inneemt op de fiets - gecombineerd met de beoogde rijomstandigheden - vormt de basis voor deze materiaalselecties, wetende dat rijden in de diepe winter absolute aandacht vereist voor details over hoe je kleding past en functioneert.

Kleur
  • BlackSeries
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL
  • TIR/3XL

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Kenmerken:

 

NEOS Light + RX Heavy : Voor- en bovenrugpaneel in een dubbellaagse twinDeck-constructie, met onze 3L winddichte en ademende softshell en PU-gebonden membraan voor extra waterafstotendheid.

NEOS Ultra + 652.RX : dubbellaagse twinDeck voor de mouwen, dit is een gepatenteerde 2L winddichte en zeer ademende softshell geconstrueerd met een PU-gebonden membraan voor extra waterafstotendheid.

NEOS Medium : toegepast op het achterpaneel, dit is een winddichte en ademende softshell van 3 liter met een PU-gebonden membraan. Gewicht: 340g / m 2 ; Ademende eigenschappen: MVP 14,600g / m 2 / 24u; Waterkolom:> 10.000 mm; Elasticiteit: 4-way stretch.

twinDeck: Dubbellaagse stofconstructie verhoogt de isolatie door een combinatie van NEOS-textiel en RX-stoffen door de hele jas.

RX : toegepast in verschillende gewichten, is deze geborstelde kettinggebreide stof ontwikkeld om uitzonderlijk comfort te bieden, vocht af te voeren, een hoge mate van isolatie toe te voegen en extreem flexibel te blijven.

Stabilisator S7 : stabilisator op het midden van het achterpaneel van stevig gaas met beperkte verticale rek om zakken te stabiliseren.

Triple Ramp Pockets : flexibele stoffen panelen die in elk van de drie zakken zijn genaaid, creëren 'deksels' voor uw lading en bedekken de inhoud voor extra veiligheid en stabiliteit.

Rits over de volledige lengte : temperatuurregeling dankzij een lichtgewicht ritssluiting over de volledige lengte met camlock.

Raglan gesneden: Mouwontwerp zonder traditionele schoudernaad, doorlopend tot aan de nek voor meer bewegingsvrijheid.

2W waistWave : gestikte constructie op de taille behoudt de natuurlijke rek van het textiel van het voorpaneel, zonder elastisch materiaal.

Reflecterende accenten : geplaatst aan beide zijden van de middenzak voor extra zichtbaarheid bij weinig licht.

regularFit : geoptimaliseerd voor totaal comfort in de rijpositie, met een meer ontspannen pasvorm dan onze tweede huid racefit.

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
TIR
XL
XLG
Geslacht
Heren
Pasvorm
Regular-Fit
Windproof
Ja
Waterproof
Nee
Waterafstotend
Ja
Seizoen
Winter
1 Items
2220000170444

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking