Assos Mille GT Winter Jacket EVO
Assos Mille GT Winter Jacket EVO
Assos Mille GT Winter Jacket EVO
Assos Mille GT Winter Jacket EVO
  • Aanbieding!
  • -€ 85,05
Assos Mille GT Winter Jacket EVO
Assos Mille GT Winter Jacket EVO
Assos Mille GT Winter Jacket EVO
Assos Mille GT Winter Jacket EVO

Assos Mille GT Winter Jacket EVO

Assos Mille GT Winter Jacket EVO 11.30.363.18 Blac
Laatste items in voorraad
€ 174,95 € 260,00 -€ 85,05
Inclusief belasting

Assos heeft de Winter EVO ontwikkeld voor de toegewijde rijder die het liefst het hele jaar door buiten rijdt, met strategisch geplaatst textiel dat niet alleen is geoptimaliseerd voor bescherming en comfort in koude winteromstandigheden, maar ook voor de voorwaartse lichaamspositie op de racefiets. Combineer de EVO met een Winter Skin Layer voor de meeste winterse omstandigheden.

 

Een regularFit-winterjas met laag volume, gemaakt van een mix van NEOS softshell-textiel en RX met fleece aan de achterkant voor gerichte bescherming, warmte en ademend vermogen in koude winterse rijomstandigheden.

 

Het voorpaneel is gemaakt met NEOS Medium, een drielaagse softshell met PU-gebonden membraan. Zeer goed ademend, waterdicht, isolerend en 100% winddicht. Dit flexibele textiel zorgt ervoor dat uw bovenlichaam volledig beschermd blijft. De bovenkant van de armen en bovenrug is gemaakt met NEOS Light, waardoor de isolatie is verminderd ten gunste van meer ademend vermogen en minder gewicht. En om te voorkomen dat u oververhit raakt terwijl uw inspanningsniveaus stijgen, wordt voor de oksels en rug het met fleece gevoerd RX-materiaal gebruikt.

 

Het enkele voorpaneel is samengevoegd met raglanmouwen, met een stiklijn die doorloopt tot aan de kraag voor volledige bewegingsvrijheid in het zadel. De klassieke regularFit is strak, terwijl er nog steeds ruimte is voor extra lagen.

Kleur
  • BlackSeries
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL
  • TIR/3XL

Kenmerken:

 

NEOS Medium : een gepatenteerde winddichte, waterdichte en zeer ademende softshell van 3 liter, gemaakt met een PU-gebonden membraan voor extra waterafstotendheid. Gewicht: 340g / m 2 ; Ademende eigenschappen: MVP 14,600g / m 2 / 24u; Waterkolom:> 10.000 mm; Elasticiteit: 4-way stretch.

NEOS Light : een gepatenteerde winddichte, waterdichte en zeer ademende softshell van 3 liter, gemaakt met een PU-gebonden membraan voor extra waterafstotendheid. Gewicht: 270g / m 2 ; Ademende eigenschappen: MVP 27.000 g / m 2 / 24u; Waterkolom:> 10.000 mm; Elasticiteit: 4-way stretch.

RX : een geborstelde kettinggebreide stof die is ontwikkeld om uitzonderlijk comfort te bieden, vocht af te voeren, lichte niveaus van isolatie toe te voegen en extreem flexibel te blijven.

Triple Ramp Pockets : flexibele stoffen panelen die in elk van de drie zakken zijn genaaid, creëren 'deksels' voor uw lading en bedekken de inhoud voor extra veiligheid en stabiliteit.

Rits over de volledige lengte : temperatuurregeling dankzij een lichtgewicht ritssluiting over de volledige lengte met camlock.

Raglan-snit : mouwontwerp zonder een traditionele schoudernaad, doorlopend tot aan de nek voor meer bewegingsvrijheid.

2W waistWave : gestikte constructie op de taille behoudt de natuurlijke rek van het textiel van het voorpaneel, zonder elastisch materiaal.

Reflecterende accenten : geplaatst aan beide zijden van de middenzak voor extra zichtbaarheid bij weinig licht.

normale pasvorm: Geoptimaliseerd voor totaal comfort in de rijpositie, met een meer ontspannen pasvorm dan onze tweede huid racingFit.

Samenstelling : 46% PA 35% PL 19% EA

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
TIR
XL
XLG
Geslacht
Heren
Pasvorm
Regular-Fit
Windproof
Ja
Waterproof
Nee
Waterafstotend
Ja
Seizoen
Winter
1 Items
2220000181358

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking