Giro Eclipse Spherical
Giro Eclipse Spherical
Giro Eclipse Spherical
Giro Eclipse Spherical
Giro Eclipse Spherical
Giro Eclipse Spherical
Giro Eclipse Spherical
Giro Eclipse Spherical

Giro Eclipse Spherical

Giro Eclipse Spherical Black/White/Red
Laatste items in voorraad
€ 260,00
Inclusief belasting

De Eclipse Spherical is zowel de snelste racehelm als de coolste aero-racehelm die Giro ooit heeft gemaakt, en brengt onze beste technologieën samen in een lichte, compacte vorm die ideaal is voor racen op de weg en op gravel. De gestroomlijnde buitenschaal stroomlijnt actief de luchtstroom om de weerstand over meerdere windhoeken te verminderen, terwijl 14 Wind Tunnel-ventilatieopeningen lucht door de helm trekken om ongelooflijke koelkracht te bieden die wedijvert met onze meest agressief geventileerde racehelmen. Binnenin wordt het bal-en-socket-ontwerp van Spherical Technology aangedreven door het Mips®-hersenbeschermingssysteem, waardoor de buitenste EPS-schuimvoering van de helm tijdens een crash rond de binnenste schuimvoering kan draaien om de impactkrachten weg te leiden van de hersenen. Progressieve gelaagdheid van zowel de binnen- als buitenvoering helpt ook om meer uitgebreide bescherming te bieden.

Kleur
  • Black/White/Red
Maat
  • S
  • M
  • L

Kenmerken:

 

- Transforn Air:

Transforn Air Technologie stroonlijnt actief de luchtstroom om de luchtweerstand over meerdere windhoeken te verminderen. Het optimaliseert de aerodynamica door de helm langer te lijken op de wind, terwijl hij toch zijn aerodynamisch voordeel behoudt in een sprintpositie met het hoofd naar beneden.

 

- 14 Wind Tunnel Vents

Giro helmen zijn ontworpen met ons gepatenteerde wind-tunnel ventilatiesysteem. Dit uitgebreide ontwerp combineert actieve ventilatieopeningen in de helmschaal met uitlaatkanalen in de helm die koele, frisse lucht over en rond je hoofd stuwen terwijl warme, muffe lucht naar buite wordt geperst.

 

- Spherical Technology

Het Ball And Socket-ontwerp van spherical technology , aangedreven door MIPS , helpt de impactkrachten weg te leiden van de hersenen door de buitenste voering rond de binnenvoering te laten draaien tijdens een crash. Het elimineert ook contact met hard plastic of glijvlakken van de huid.

 

- Progressive Layering

Giro Helmen ontworpen met Progressive Layering gebruiken EPS-schuimvoeringen met dubbele dchtheid om schokken op hoge en lage snelheid aan te pakken voor een uitgebreidere engergiebeheer.

 

- Deep Internal Channeling

De binnenvoering van de helm is agressief ontworpen om lucht door de helm te laten stromen, in combinatie met onze windtunnelopeningen om een gemakkelijke weg te bieden voor koele lucht naar binnen te laten stromenen warme lucht uit te blazen.

 

- ROC LOC 5.5 Airsystem

Met behulp van een gepatenteerd ontwerp dat de helm net iets boven de schedel hangt, laat de roc loc 5.5 Air koele luchtstroom direct over je hoofd stromen, waardoor de prestaties van ventilatieopeningen en interne kanalen de warmte uit de helm afvoeren worden verbeterd.Pasvorm en aanpassingen bootsen de ROC LOC 5 na , zodat u slecht met 1 hand gemakkelijk de pasvorm-spanning en de voor/achterkanteling in enkele seconden kunt aanpassen.

Reflecterende emblemen zorgen voor meer zichtbaarheid.

 

- Ionic+ Padding

Puur zilver is het ingredient dat de Ionic+ vulling de kracht geeft om permanente , natuurlijke geurbescherming te bieden om je helm fris te houden.

Kleur
Rood
Zwart
Merk
Giro
Maat
L
M
S
Mips
Spherical
Code
Euro70.05
3 Items
768686474989
Product toegevoegd aan vergelijking