Lazer Sphere
Lazer Sphere
Lazer Sphere
Lazer Sphere
Lazer Sphere
Lazer Sphere
Lazer Sphere
Lazer Sphere
Lazer Sphere
Lazer Sphere

Lazer Sphere

BLC2217889391
€ 149,95
Inclusief belasting

De Sphere-helm is je fietsmaatje op de weg. Deze perfect passende helm, is voorzien van ons Advanced Rollsys®-verstelsysteem, is bedoeld om je ultiem comfort te bieden. Achttien koelende inlaat- en uitlaatventilatiegaten, die verbonden zijn door nauwgezet ontworpen luchtkanalen, voeren lucht door vanaf de voorkant naar de achterkant van je hoofd - zodat je koel blijft en de hele rit lang topprestaties kunt blijven leveren. Op regenachtige dagen kan de Sphere worden gecombineerd met de Aeroshell, die als accessoire verkrijgbaar is om je tegen de elementen te beschermen. De in-mold constructie biedt gemak met details zoals: Brillenlus. Dunnere bandjes. Reflecterende stickers. En ruimte van achteren voor een paardenstaart.

Kleur
  • WHITE
Maat
  • S
  • M
  • L

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Kenmerken:

 

-Lazer Advanced Rollsys® System

Met het ARS kun je de pasvorm van je helm eenvoudig aanpassen met behulp van het stelwiel bovenop de helm. Niet alleen is het ARS geschikt voor een paardenstaart, het voorkomt ook hotspots of drukpunten door de aanpassing uit te voeren rond de gehele omtrek van het hoofd.

 

-Verstelbare hoofdmand

De verstelbare hoofdmand maakt het mogelijk de achterzijde van het retentiesysteem omhoog of omlaag te verstellen. Hierdoor kan het verticale formaat van de helm worden veranderd afhankelijk van de comfortvoorkeuren van de fietser.

-Goed geventileerd

Luchtopeningen en interne kanalen zuigen lucht de helm in en leiden deze over je hoofd. De sterkere luchtstroom houdt je hoofd koel en comfortabel tijdens lange ritten in hoge temperaturen.


-Brilhouder

Je kunt je bril eenvoudig in bepaalde sleuven van de helm plaatsen. Die zijn speciaal hiervoor ontworpen.

-Rolkooi van polycarbonaat

Tijdens de constructie wordt het helmschuim rond een extra laag polycarbonaat aangebracht. Op een zelfde manier als de rolkooi van een rallyauto houdt deze laag het schuim bijeen na een botsing. Dit biedt je extra bescherming bij eventuele verdere klappen.

Kleur
Wit
Merk
Lazer
Maat
L
Mips
Nee
Code
Euro37.00
5 Items
5420078896285
Product toegevoegd aan vergelijking