Assos RS Rain Booties
Assos RS Rain Booties
Assos RS Rain Booties
Assos RS Rain Booties
  • Aanbieding!
  • -€ 45,05
Assos RS Rain Booties
Assos RS Rain Booties
Assos RS Rain Booties
Assos RS Rain Booties

Assos RS Rain Booties

Assos RS Rain Booties 13.62.698.18 Blackseries
Niet op voorraad
€ 39,95 € 85,00 -€ 45,05
Inclusief belasting

Aerodynamische rain booties voor wedstrijden en training het hele jaar door, gemaakt van het ultradunne tweelaags waterdichte en ademende Water-Shield-textiel om uw voeten te beschermen in de natste omstandigheden.

Assos heeft zich laten inspireren door de aerodynamische EQUIPE RS Rapidfire Chrono Booties, waarmee een aerodynamische, windafstotende overschoen is ontwikkeld welke ook waterdicht en goed zichtbaar is.

Deze booties zijn een veelzijdig accessoire, geschikt voor alle seizoenen. Draag ze om uw voeten te beschermen tijdens de regenachtigste dagen, als de wegen in de winter vuil en nat zijn, in combinatie met andere booties of in geval van nood tijdens zomerbuien.

Textiel

Gemaakt van een tweelaags waterdicht textiel met een superlicht membraan dat zich naar de voet vormt en dat even beschermend als aerodynamisch is.

Het waterdichte 2L-textiel is omgekeerd om het gladde zilveren membraan zichtbaar te maken. De aerodynamische vorm zorgt voor een lichte compressieve ondersteuning bij de enkel en het onderbeen, terwijl de zeroCuff en omgekeerde waterdichte camlock-ritssluiting het gestroomlijnde ontwerp afronden.

Kleur
  • BlackSeries
Maat
  • I 39-40
  • II 41-42


Kenmerken:

 

  • - Taped Seams: Toegepast op alle naden, waardoor de booties extra waterdicht zijn.

  • - sportGrip: Dit gripvaste monostretch-textiel is op de zool aangebracht voor duurzaamheid en om de tractie tijdens het lopen te vergroten.

  • - Samenstelling: 90%PA/10%EA

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
I 39-40
II 41-42
Pasvorm
Race-Fit
Windproof
Ja
Waterproof
Ja
Seizoen
Voor/Najaar
2220000205252

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking