Shimano Ultegra R8000 Achterderailleur
Shimano Ultegra R8000 Achterderailleur

Shimano Ultegra R8000 Achterderailleur

IRDR8000SS
€ 92,95
Inclusief belasting

Deze Shimano Ultegra R8000 Achterderailleur is gemaakt om jou optimaal te ondersteunen tijdens het wielrennen. Deze derailleur is licht, sterk en heeft optimale schakeleigenschappen. Zodra je deze installeert, zul je het verschil gaan merken!

Shadow-Link design
Deze Ultegra R8000 achterderailleur is ontworpen volgens Shimano's Shadow-Link design. Bij dit design, dat je ook bij Dura-Ace R9100 ziet, is de derailleur verder onder de cassette geplaatst. Dit levert twee grote voordelen op.

Het eerste voordeel is dat de schakeleigenschappen door dit design sterk verbeterd zijn. De stand onder de cassette zorgt er namelijk voor dat er een groter contact is tussen ketting en cassette, waardoor vuil en modder een veel minder grote invloed hebben op het schakelgedrag. Dit merk je met name als je in slechte omstandigheden op de weg gaat fietsen, of bij cyclocross en gravel rijden.

Het tweede voordeel is dat er door dit design grotere cassettes gemonteerd kunnen worden bij zowel de korte, als bij de lange kooi. Bij de lange kooi betekent dit dat er een 11/34 gemonteerd kan worden, wat wel zo handig is in de bergen! Technisch gezien is er een grotere kettingloop gecreëerd, waardoor je met de bekende crankverhoudingen kunt blijven rijden en toch een grotere cassette kunt steken.

Maat
  • Korte Kooi
  • Lange kooi

Merk
Shimano
Aantal Versnellingen
11sp
Type achterderailleur
Korte Kooi,Lange Kooi
11 Items
4524667623151

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking