Sidi Tiger 2
Sidi Tiger 2
  • Aanbieding!
  • -€ 185,00
Sidi Tiger 2
Sidi Tiger 2

Sidi Tiger 2

Sidi Tiger 2 Deep Teal
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 275,00 € 460,00 -€ 185,00
Inclusief belasting

Innovatief, toonaangevend en opvallend - de TIGER 2 is het nieuwe MTB-vlaggenschip van SIDI. Het lage gewicht en de uitstekende aerodynamica spelen in een nieuwe competitie. Design en comfort laten niets te wensen over, terwijl de slimme Double Tecno 3 Push sluiting een genot is om te gebruiken. TIGER 2 combineert de beste beschikbare SIDI-technologieën met de Italiaanse passie voor spectaculair design.

 

LET OP !!! FIETSSCHOENEN VALLEN KLEINER UIT QUA MAAT !!!

Kleur
  • Deep Teal
Maat
  • 46
  • 44
  • 43
  • 45


Kenmerken:

 

- TECNO-3 PUSH FLEX

Het elimineert volledig  alle lokale  druk op de wreef  en  verbetert  het claustrofobische gevoel aanzienlijk  . Uitgerust met een kleiner steunoppervlak op de tong van de schoen en een centraal flexiesysteem, slaagt het  erin om de verschillende behoeften en conformaties van fietsers te ondersteunen, zonder gebieden met hyperdruk te creëren . Het garandeert  micrometrische aanpassing ,  sluit- / lossnelheid  van spanning en is  vervangbaar .

 

- REFLEX VERSTELBARE TECHNISCHE HIEL

De hiel instelmechanisme versterkt de spoiler en verbetert de pasvorm door waardoor de achterkant van de schoen steviger vast met de hiel, zodat het niet kan verschuiven tijdens het trappen inspanningen gesloten.

Elke kant van de hiel kan onafhankelijk worden aangepast , voor een perfecte pasvorm.

Voor een aangepaste afstelling draait u de schroef naar het + teken om het mechanisme vast te zetten en naar het - teken om het los te maken.

Lichtgewicht, gebruiksvriendelijk en vervangbaar.

Voor meer veiligheid tijdens het trappen, zorgen de reflex-inzetstukken van de nieuwe technische hiel voor meer zichtbaarheid bij slecht zicht.

 

- GEÏNTEGREERDE SIDI HIEL

De  hiel is geïntegreerd , nieuw ontworpen en  lichtgewicht ,  versterkt  om  vervorming te voorkomen  na langdurige inspanningen en drukken. Anatomisch gevormd,  stabiliseert en ondersteunt het de voet tijdens het trappen . De  REFLEX-inzetstukken  op de hiel bieden  de  atleet meer veiligheid op de weg en helpen de aanwezigheid van de fietser te signaleren  bij slecht zicht.

 

- RUBBEREN TIP

Non- slip rubberen inzetstuk om de punt te beschermen tegen onbedoelde stoten of vuil.

 

- MTB SRS CARBON-GROUND SOLE

De MTB SRS CARBON-GROUND SOLE verhoogt de standaard van mountainbikeprestaties door het gewicht met ongeveer 100 gram per paar te verminderen in vergelijking met het vorige Dragon SRS-model carbonzool, zonder in te boeten aan sterkte en duurzaamheid. De MTB SRS CARBON-GROUND zool is gemaakt met vervangbare inzetstukken op de neus en hiel , bevestigd aan een pure carbon zool. Bovendien is hij uitgerust met een innovatieve vervangbare plaat , ontworpen om schade aan de zool door contact met het pedaal te voorkomen. 

 

Voor de meeste MTB-pedalen (zoals Crankbrothers en LOOK) wordt aanbevolen om een verstevigingsplaat tussen de schoenplaat en de schoen te gebruiken om krassen op de zool te voorkomen. De in de zool geïntegreerde MTB-plaat kan worden vervangen in geval van slijtage door het pedaal, daarom is het toevoegen van het gewicht van een extra verstevigingsplaat optioneel. De Ground SRS inserts en de MTB plaat zijn eenvoudig te verwijderen en te vervangen . De MTB SRS CARBON-GROUND zool kan worden gebruikt met stijgijzers die aan de punt zijn bevestigd.

Kleur
Groen
Merk
Sidi
Geschikt voor
MTB
Maat
43
44
45
46
Geslacht
Heren
Pasvorm
Gemiddeld
Carbon
Ja
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
0 Item
8017732562593
Product toegevoegd aan vergelijking