Sidi Shot 2 Limited Edition
  • Aanbieding!
  • -€ 160,05
Sidi Shot 2 Limited Edition

Sidi Shot 2 Limited Edition

Sidi Shot 2 LTD Deep Teal
Laatste items in voorraad
€ 269,95 € 430,00 -€ 160,05
Inclusief belasting

SHOT 2 zijn high-performance schoenen, gekenmerkt door hoge prestaties in de duwfase. Lichtheid, comfort en design zijn verder verbeterd in vergelijking met het vorige Shot-model. De geïntegreerde hiel is licht en versterkt om vervorming na langdurige inspanning en druk te voorkomen, terwijl de nieuwe "C-BOOST SRS"-zool van carbon van de nieuwste generatie een speciale conformatie van het middenvoetgebied heeft die een grotere krachtoverbrenging op de pedalen mogelijk maakt. 

 

De koolstofonderdelen die het meest onderhevig zijn aan slijtage worden beschermd door speciale SRS-inzetstukken van nylon en thermoplastisch polyurethaan, geïntegreerd met ventilatiegaten die het ademend vermogen bevorderen. De aanwezige stalen schroeven verminderen slijtage en maken het product beter bestand tegen slijtage tijdens het lopen. 

 

De schoen maakt gebruik van het "Double Tecno3 Flex" sluitsysteem om de drukzone op de wreef volledig weg te nemen en het sluitgevoel aanzienlijk te verbeteren. Het is vervangbaar en garandeert een micrometrische aanpassing en sluitsnelheid dankzij een snelle ontspanning.

 

Het heeft dezelfde kleur als de zee, maar is veel dieper van kleur. 

De Shot 2 Abisso is een nieuwe schoen in beperkte oplage die in 2022 vijfenveertig races won aan de voeten van de professionals die hen kozen om hun uitdagingen aan te gaan, op de wegen van de evenementen die op de professionele wielerkalender staan.

Deze intense kleur, iets tussen blauw en groen, doet denken aan de diepten van de oceanen, hun majesteit, en is helemaal in lijn met de Shot 2, die - vanaf het moment van zijn officiële lancering op de markt - heeft kunnen opleggen zichzelf en wordt een van de bestsellers van Treviso. 

Net als de voortdurende beweging van de zeeën, vertelt de nieuwe limited edition het verhaal van Sidi's voortdurende zoektocht om de prestaties te verbeteren. Een onverbiddelijk pad dat er seizoen na seizoen toe heeft geleid dat deze producten de hoofdpersonen zijn in de belangrijkste competities op internationaal niveau en atleten op een exclusieve en aangepaste manier ondersteunen, op zoek naar oplossingen voor hun behoeften om meer en meer avant-garde. 

De nieuwe tint blijft zeker niet onopgemerkt, dankzij zijn bijna elektrische nuances, en is opgedragen aan degenen die op de fiets niet bang zijn om te durven. 

Kleur
  • Deep Teal
Maat
  • 42
  • 46
  • 44
  • 43
  • 45

Kleur
Groen
Merk
Sidi
Geschikt voor
Race
Maat
42
43
44
45
46
Geslacht
Dames
Heren
Unisex
Pasvorm
Smal
Carbon
Ja
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
2 Items
8017732561114
Product toegevoegd aan vergelijking