Northwave Core Women
  • Aanbieding!
  • -€ 49,95
Northwave Core Women

Northwave Core Women

Northwave Core Women Anthra/Light Green
Laatste items in voorraad
€ 50,00 € 99,95 -€ 49,95
Inclusief belasting

Als je op zoek bent naar een prestatieverbetering om je fietsen naar een hoger niveau te tillen, zonder je portemonnee te legen, dan zijn de Women's Core Road Shoes precies het antwoord.

 

Een met carbon versterkte zool levert pure trapprestaties. Het hart van elke fietsschoen is de zool en hier zijn de Core Road-schoenen voor dames voorzien van Northwave's voorbeeldige NRG Air Carbon Reinforced-zool. Dit creëert een stijf platform om je kracht op de pedalen te krijgen met minimale verspilling. Met een stijfheidsindex van 8 op 15 is het echter niet zo stijf dat het ongemak op lange afstanden veroorzaakt, maar in plaats daarvan balanceert het de directe krachtoverdracht met wat flex om wegtrillingen te helpen absorberen.

 

Ondertussen zorgt het naadloze unibody-bovenwerk ervoor dat er geen kans is op schuren en vermindert het ook eventuele drukpunten die ongemak kunnen veroorzaken, terwijl het ook een lichtgewicht en bulkvrije schoen creëert. Een ander essentieel kenmerk is de royale ventilatie over het bovenwerk en de zool, waardoor je voeten kunnen ademen en fris blijven als de temperatuur stijgt.

 

Met 3 lichtgewicht banden, zult u ook merken dat de pasvorm opmerkelijk eenvoudig is om precies goed te krijgen, wat het comfort verhoogt wanneer u die leuke zomerse fietskilometers afvinkt.

 

LET OP !!! FIETSSCHOENEN VALLEN KLEINER UIT QUA MAAT !!!

Kleur
  • Anthra/Light Green
Maat
  • 39
  • 42
  • 37
  • 40
  • 38
  • 41

Kenmerken:

 

- NRG Air Carbon Versterkte zool met een stijfheidsindex van 8,0 en 5 ventilatieopeningen voor een perfecte luchtstroom.
- Compatibel met SPD-pedalen (schoenplaat niet inbegrepen).
- De naadloze unibody-constructie van het bovenwerk vermindert drukpunten.
- 4 ademende mesh-inzetstukken en poriën over het gehele oppervlak zorgen voor optimale ventilatie.
- 3 klittenbandriemen.

Kleur
Grijs
Groen
Merk
Northwave
Geschikt voor
Race
Maat
37
38
39
40
41
42
Geslacht
Dames
Pasvorm
Breed
Carbon
Nee
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
2 Items
8030819122947

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking