Northwave Core Plus 2
Northwave Core Plus 2

Northwave Core Plus 2

Northwave Core Plus 2 Black/Silver
Laatste items in voorraad
€ 140,00
Inclusief belasting


De Northwave Core Plus 2 raceschoen is een hoogwaardige fietsschoen maar voor een scherpe prijs.

 

Met een naadloos bovenwerk, een snelverstelling en een met carbon versterkte zool, zorgen ze voor soepel en comfortabel trappen. Van training tot racen tot sporten, de Core Plus 2 raceschoenen bieden je een briljant niveau van comfort en prestaties, ongeacht de fietsdiscipline die je leuk vindt. Het bovenwerk is een naadloos ontwerp, waardoor drukgebieden worden verminderd en een soepele, nauwsluitende pasvorm wordt geboden. Het bovendeel is beveiligd met een combinatie van een snelle en gemakkelijke SLW3-wijzerplaat en klittenband. Dit maakt een directe aanpassing mogelijk om de pasvorm precies te krijgen zoals u hem wilt. De ventilatie is ook geoptimaliseerd. Peroraties op het bovenwerk en 5 ventilatieopeningen in de zool zorgen ervoor dat de lucht rond de voet circuleert, waardoor je voeten lekker koel blijven als de temperatuur stijgt.

 

NRG Air carbon versterkte zool.

 

Als het gaat om soepele trapprestaties, biedt de NRG Air met koolstof versterkte zool de ideale balans tussen stijfheid en comfort. Als je het vermogen uitschakelt, geniet je van snelle efficiëntie, maar tegelijkertijd voegt een zekere mate van flex comfort toe wanneer je op ruigere wegen navigeert en lange ritten maakt.

 

SLW2 sluitsysteem.

 

Het SLW2-sluitsysteem houdt de pasvorm goed en comfortabel en stelt u in staat om de pasvorm in te stellen zoals u het wilt. De micro-instelknop geeft nauwkeurige controle over de pasvorm, maar aan het einde van een rit maakt een enkele knopontgrendeling het gemakkelijk om je schoenen uit te trappen. Snel. Simpel, duurzaam. Precies. En in combinatie met het design van het bovendeel wordt een geweldige pasvorm zonder drukpunten mogelijk gemaakt.

 

LET OP !!! FIETSSCHOENEN VALLEN KLEINER UIT QUA MAAT !!!

Kleur
  • Black/Silver
Maat
  • 39
  • 42
  • 48
  • 40
  • 46
  • 47
  • 41
  • 44
  • 43
  • 45

Kenmerken:

 

- NRG Air Carbon Versterkte zool met een stijfheidsindex van 8,0 en 5 ventilatieopeningen voor een perfecte luchtstroom.
- Compatibel met SPD-pedalen (schoenplaat niet inbegrepen).
- De naadloze unibody-constructie van het bovenwerk vermindert drukpunten.
- 4 ademende mesh-inzetstukken en poriën over het hele oppervlak zorgen voor optimale ventilatie.
- SLW3-draaiknop plus extra riem: de enige draaiknop met stapsgewijze en volledige ontgrendeling in een enkele knop.

Kleur
Zilver
Zwart
Merk
Northwave
Geschikt voor
Race
Maat
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Geslacht
Dames
Heren
Unisex
Pasvorm
Breed
Carbon
Nee
Code
Euro30.05
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
1 Items
8030819178937

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking