Northwave Revolution 2
Northwave Revolution 2
Northwave Revolution 2
  • Aanbieding!
  • -€ 80,00
Northwave Revolution 2
Northwave Revolution 2
Northwave Revolution 2

Northwave Revolution 2

Northwave Revolution 2 Plum/Black
Niet op voorraad
€ 119,95 € 199,95 -€ 80,00
Inclusief belasting

De Northwave Revolution 2 racefietsschoen is de ideale schoen voor de fanatieke fietser die een stijve schoen niet schuwt.

 

De zool die gebruikt is in deze schoen is namelijk de Morph Carbon 12 ASS zool die voorzien is van een full carbon inzetstuk daar waar het schoenplaatje gemonteerd wordt. Hierdoor heb je een perfecte krachtoverdracht naar het pedaal doordat de schoen niet doorbuigt.

 

Deze zool krijgt dan ook een 12.0 uit 14.0 qua stijfheid. Aan de binnenzijde van de Northwave Revolution 2 schoen vind je de exclusieve Arch Support die de voetboog optimaal ondersteund om doorzakken van de voetboog te voorkomen.

Het dek van de schoen sluit mooi aan om de voet en geeft voldoende ondersteuning om wrijving in de schoen te voorkomen. Dit draagt ook gelijk bij om energie niet verloren te gaan, maar al jouw krachten direct over te brengen op het pedaal.

 

Op de bovenzijde van de schoen vind je twee SLW-2 sluitingen. Deze sluiting kun je makkelijk stapje voor stapje vaster en losser draaien wat ervoor zorgt dat je de schoen perfect naar jouw wensen af kunt stellen. Doordat het draad gelijkmatig over de voet verdeeld wordt heb je geen drukpunten en past de Northwave Revolution 2 racefietsschoen zich automatisch naar jouw voetvorm aan.

 

LET OP !!! FIETSSCHOENEN VALLEN KLEINER UIT QUA MAAT !!!

Kleur
  • Plum/Black
Maat
  • 42
  • 46
  • 44
  • 43
  • 45


Kenmerken:

 

- Morph Carbon 12 AAS-zool met volledig carbon inzetstuk in het pedaalgebied met een stijfheidsindex van 12,0.
- De exclusieve Anatomical Arch Support® gemaakt van TPU, zorgt ervoor dat de schoen zich perfect vormt op de boogboog, waardoor het de ideale zool is voor elk type voet
- Speedplay-adapter compatibel voor de laagste stapelhoogte tussen voet en pedaal
- Dubbele SLW3-draaiknop, de enige draaiknop met stapsgewijze en volledige ontgrendeling in een enkele knop die zorgt voor een optimale drukverdeling
- Geïntegreerd hielsysteem zorgt voor een efficiënte hielretentie

Kleur
Rood
Merk
Northwave
Geschikt voor
Race
Maat
42
43
44
45
46
Geslacht
Heren
Pasvorm
Breed
Carbon
Ja
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
8030819182699

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking