Sidi Shot 2
  • Aanbieding!
  • -€ 180,05
Sidi Shot 2

Sidi Shot 2

Sidi Shot 2 Black/Grey
Niet op voorraad
€ 269,95 € 450,00 -€ 180,05
Inclusief belasting

Innovatief, trendsettend en nu met een compleet nieuw ontwikkelde zool .

De SHOT is het vlaggenschip van Sidi op de weg. Het lage gewicht en de uitstekende aerodynamica spelen in een geheel nieuwe klasse, terwijl ademend vermogen en comfort niets te wensen overlaten.

 

LET OP !!! FIETSSCHOENEN VALLEN KLEINER UIT QUA MAAT !!!

Kleur
  • Black/Grey
Maat
  • 42
  • 46
  • 47
  • 44
  • 43
  • 45


Kenmerken:

 

- TECNO-3 PUSH FLEX

Het elimineert volledig alle lokale druk op de wreef en verbetert het claustrofobische gevoel aanzienlijk . Uitgerust met een kleiner steunoppervlak op de tong van de schoen en een centraal flexiesysteem, slaagt het erin om de verschillende behoeften en conformaties van fietsers te ondersteunen, zonder gebieden met hyperdruk te creëren . Het garandeert micrometrische aanpassing , sluit- / lossnelheid van spanning en is vervangbaar .

 

- REFLEX VERSTELBARE TECHNISCHE HIEL

De hiel instelmechanisme versterkt de spoiler en verbetert de pasvorm door waardoor de achterkant van de schoen steviger vast met de hiel zodat deze gesloten niet verschuift tijdens het trappen inspanningen.

Elke kant van de hiel kan onafhankelijk worden aangepast , voor een perfecte pasvorm.

Voor een aangepaste afstelling draait u de schroef naar het + teken om het mechanisme vast te zetten en naar het - teken om het los te maken.

Lichtgewicht, gebruiksvriendelijk en vervangbaar.

Voor meer veiligheid tijdens het trappen, zorgen de reflex-inzetstukken van de nieuwe technische hiel voor meer zichtbaarheid bij slecht zicht.

 

- GEÏNTEGREERDE SIDI HIEL

De  hiel is geïntegreerd , nieuw ontworpen en  lichtgewicht ,  versterkt  om  vervorming te voorkomen  na langdurige inspanningen en drukken. Anatomisch gevormd,  stabiliseert en ondersteunt het de voet tijdens het trappen . De  REFLEX-inzetstukken  op de hiel bieden  de  atleet meer veiligheid op de weg en helpen de aanwezigheid van de fietser te signaleren  bij slecht zicht.

 

- ENIGE C-BOOST SRS

Gemaakt van de nieuwste generatie carbon, dankzij de speciale vorm van het middenvoetsbeentje, verhoogt het de krachtoverbrenging rechtstreeks op de pedalen en zorgt voor een ideale ondersteuning en ondersteuning. Dankzij de nieuwe ovale gaten , maar breidt de mogelijkheid om de ideale positie - extra ± 5 mm van de aanpassing - en is voorzien van een millimeter schaal voor het opslaan van de positie.

 

-ENIGE C-BOOST SRS

Uitgerust met SRS-inzetstukken (Sole Replacement System) in nylon en TPU, met koolstofbeschermingsfunctie in de gebieden die het meest onderhevig zijn aan slijtage door gebruik en grotere duurzaamheid tegen slijtage tijdens het lopen. De SRS-inzetstukken zijn geïntegreerd met ventilatiegaten die de luchtcirculatie in de zool bij elke pedaalslag bevorderen.

 

Kleur
Grijs
Zwart
Merk
Sidi
Geschikt voor
Race
Maat
42
43
44
45
46
47
Geslacht
Heren
Pasvorm
Smal
Carbon
Ja
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
8017732545237

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking