Sidi Fast
  • Aanbieding!
  • -€ 60,05
Sidi Fast

Sidi Fast

Sidi Fast Black/Black
Laatste items in voorraad
€ 139,95 € 200,00 -€ 60,05
Inclusief belasting

De nieuwe Sidi Speed schoenen zijn ontworpen met een Tecno-3 sluiting. Hierdoor kun je de schoen zeer nauwkeurig aan uw voet aansluiten. Naast de Tecno sluiting bevat deze schoen ook een Millenium carbon composiet zool. Dit is een zool die gemaakt is van een hoogwaardige en geoptimaliseerde nylon. Dankzij de extra carbon versterking in de zool zorgt deze voor een uitstekende grip en comfort voor de hele voet. Maar ook is de schoen voorzien van een verwisselbaar hielstukje. Naast deze functies is de schoen ook voorzien van een Politex laag. Deze zorgt ervoor dat de schoen schok- en scheurbestendig is.

 

LET OP !!! FIETSSCHOENEN VALLEN KLEINER UIT QUA MAAT !!!

Kleur
  • Black/Black
Maat
  • 42
  • 46
  • 47
  • 44
  • 43
  • 45

Kenmerken:

 

- TECNO-3 SYSTEEM

Met het TECNO-3- mechanisme kunt u de schoen over de hele lengte sluiten, waardoor het bovenwerk aan de vorm van de voet wordt aangepast en zo een persoonlijke pasvorm wordt verkregen .

De betrouwbare, volledig vervangbare Sidi-sluitsystemen zijn verbeterd dankzij een nieuw type kabel , dat een snelle aanpassing met extreem gemak mogelijk maakt.

Zoals de meeste mechanismen die Sidi gebruikt, is de TECNO-3-hendel robuust en vervangbaar .

 

-SIDI HEEL

Versterkte hiel die de hiel stabiliseert en ondersteunt.

Het anatomisch gevormde plastic vermindert het wegglijden van de hiel en zorgt voor meer overdrachtskracht. Het geeft meer veiligheid bij een val. 

 

-ANTI-SLIP HIEL

Sidi fietsschoenen zijn voorzien van een vervangbare polyurethaan hak op de hiel.

 

- CARBON COMPOSIET ZOOL 20

De CARBON COMPOSITE 20 SOLE is gemaakt van nylon en geïnjecteerde koolstofvezel. Het nylon zorgt ervoor dat de technische kenmerken in de loop van de tijd ongewijzigd blijven. Het resultaat is een lichte en stijve zool .

Het centrale deel van de zool is gegradueerd, met een schaal in millimeters , om de juiste bevestiging van de schoenplaatjes te vergemakkelijken. Voorzien van vervangbare polyurethaan hak op de hiel.

Kleur
Zwart
Merk
Sidi
Geschikt voor
Race
Maat
42
43
44
45
46
47
Geslacht
Heren
Pasvorm
Smal
Carbon
Nee
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
2 Items
8017732546005
Product toegevoegd aan vergelijking