Sidi Alba 2
  • Aanbieding!
  • -€ 80,05
Sidi Alba 2

Sidi Alba 2

Sidi Alba 2 Black/Black
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 129,95 € 210,00 -€ 80,05
Inclusief belasting

De nieuwe Sidi Alba 2 schoenen zijn ontworpen met een Tecno-3 sluiting. Hierdoor kun je de schoen zeer nauwkeurig aan uw voet aansluiten. Naast de Tecno sluiting bevat deze schoen ook een Millenium carbon composiet zool. Dit is een zool die gemaakt is van een hoogwaardige en geoptimaliseerde nylon. Dankzij de extra carbon versterking in de zool zorgt deze voor een uitstekende grip en comfort voor de hele voet. Naast deze functies is de schoen ook voorzien van een Politex laag. Deze zorgt ervoor dat de schoen schok- en scheurbestendig is

Kleur
  • Black/Black
Maat
  • 42
  • 46
  • 47
  • 44
  • 43
  • 45


Kenmerken:

 

- SOFT INSTEP CLOUSURE SYSTEM 3

Het is een riem die op de wreef is geplaatst , gevormd, zacht en anatomisch is in combinatie met een zacht materiaal voor meer comfort .

Het verdeelt de druk gelijkmatig over de wreef en past zich aan beide kanten aan om een perfect gecentreerde positie van de riem te hebben, afhankelijk van of de wreef laag of hoog is.

Het systeem elimineert de noodzaak om een ​​spacer te gebruiken. SOFT INSTEP is vervangbaar 

 

- TECNO-3 SYSTEEM

Met het TECNO-3- mechanisme kunt u de schoen over de hele lengte sluiten , waardoor het bovenwerk aan de vorm van de voet wordt aangepast en zo een persoonlijke pasvorm wordt verkregen .

De betrouwbare, volledig vervangbare Sidi-sluitsystemen zijn verbeterd dankzij een nieuw type kabel , dat een snelle aanpassing met extreem gemak mogelijk maakt. Zoals de meeste mechanismen die Sidi gebruikt, is de TECNO-3-hendel robuust en vervangbaar 

 

- SIDI HEEL

Versterkte hiel die de hiel stabiliseert en ondersteunt.

Anatomisch gevormd van kunststof, vermindert het slip van de hiel en biedt meer overdrachtskracht. Het geeft meer veiligheid bij een val 

 

- ANTI-SLIP HIEL

Sidi fietsschoenen zijn voorzien van een vervangbare polyurethaan hak op de hiel

 

- MILLENIUM 4 CARBON ZOOL

De MILLENNIUM 4 CARBON COMPOSITE ZOOL is gemaakt van nylon dat is geïnjecteerd met koolstofvezel , dus het biedt meer stijfheid dan een standaard nylon zool.

MILLENNIUM 4 CARBON COMPOSITE is resistent , neemt geen water op en is mechanisch stabiel , d.w.z. minder onderhevig aan variaties in stijfheid als gevolg van langdurig gebruik, veroudering en veranderingen in temperatuur of vochtigheid.

MILLENNIUM 4 CARBON COMPOSITE is compatibel met de beste pedaalsystemen en bevat een laterale en longitudinale uitlijningsschaal gedrukt op de zool voor plaatsing van de schoenplaatjes.

Kleur
Zwart
Merk
Sidi
Geschikt voor
Race
Maat
42
43
44
45
46
47
Geslacht
Heren
Pasvorm
Smal
Carbon
Nee
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
0 Items
8017732525390

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking