Dynamic Wet Lube 100ml
Dynamic Wet Lube 100ml
  • Aanbieding!
  • -€ 6,49
Dynamic Wet Lube 100ml
Dynamic Wet Lube 100ml

Dynamic Wet Lube 100ml

DY-042 Wet Lube 100ml
€ 6,50 € 12,99 -€ 6,49
Inclusief belasting

De Dynamic Wet Lube is een smeermiddel voor je fiets dat speciaal ontwikkeld is voor natte en modderige omstandigheden. Ook onder extreme omstandigheden blijft je ketting soepel lopen.

Dynamic Wet lube is een premium kettingolie voor je fiets met verbeterde kruipcapaciteit. Door het toevoegen van alcohol dringt het smeermiddel diep in de schakels van de ketting en wordt de ketting gelijkmatig gesmeerd. Het smeermiddel biedt optimale smering en bescherming tegen water en roest. Het zorgt ervoor dat zelfs in extreme situaties bewegende delen goed blijven werken en frictie wordt verminderd.

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Dit smeermiddel is speciaal ontwikkeld om lang mee te gaan in vochtige en modderige omstandigheden. Voor het beste resultaat gebruik je Dynamic Wet lube na het reinigen van je fietsketting met Dynamic Chain Cleaner. Breng de olie vervolgens druppelsgewijs aan op de schakels van de ketting en/of onderdelen.

- Inhoud: 100ml
- Verpakking: Fles
- Duur: 250 km
- Brugger standaard: 80 N/mm²
- Waterbestendigheid: Hoog
- Bescherming tegen corrosie: Hoog
- Viscositeit bij 20oC: Laag
- Wrijvingscoëfficiënt: Zeer laag
- Geschikt voor: Fietsketting

Merk
Dynamic
50 Items
4260068454481

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.