Dynamic Ultra² 50ml
Dynamic Ultra² 50ml
Dynamic Ultra² 50ml
Dynamic Ultra² 50ml

Dynamic Ultra² 50ml

DY-069 Ultra 50ml
Laatste items in voorraad
€ 13,50
Inclusief belasting

Ultra2 is een uniek smeermiddel op oliebasis. De Ultra² is duurzaam en extreem weersbestendig! Tot wel 800 km zonder bij te smeren. En als dat niet genoeg is... Ultra2 onderscheid zich met een zeer hoge Brugger waarde van 200 N/mm².

Ultra² is een term die in het fietsen synoniem is geworden voor 'extreme uitdagingen'. Het rijden van verre van normale afstanden, resulterend in avonturen van epische proporties. Dit is waarom de Ultra2 is ontwikkeld, om het ultieme smeermiddel te zijn voor de meest epische avonturen, ongeacht afstand, condities, of ondergrond.

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

De Ultra² is het snelste smeermiddel op olie basis wat Dynamic tot nu toe gemaakt heeft. De duurzaamheid van de olie op de ketting is immens. In de testfase zijn er gevallen gezien waarbij een tester tot 800 km kon rijden zonder bij te smeren. Het is extreem weersbestendig en weerbarstig bij regen of modder. Dit alles terwijl het veel minder vuil aantrekt dan andere smeermiddelen op oliebasis. Wat ervoor zorgt dat je aandrijflijn efficiënt blijft tijdens jouw avontuur!

Merk
Dynamic
2 Items
8720387297887

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking