Muc-Off Premium Brush Kit
Muc-Off Premium Brush Kit

Muc-Off Premium Brush Kit

424618
Laatste items in voorraad
€ 23,95
Inclusief belasting

Onze zachte wasborstel heeft een gesinterde borstelhaarverbinding die is ontworpen om uw wielen en onderdelen te reinigen en tegelijkertijd de delicate afwerking te verzorgen. Het nieuwe ontwerp heeft een stevige, slagvaste handgreep die niet wegglijdt in extreme omstandigheden, een extra grote kop voor snelle reiniging van grote oppervlakken en rubberen impactzones voor maximale bescherming. 

Onze Detailing Brush is ideaal voor het bereiken van moeilijk te verplaatsen vuil. Het geheel nieuwe ontwerp is voorzien van een stevige, schokbestendige handgreep die niet wegglijdt in extreme omstandigheden, duurzame nylon borstelharen en rubberen impactzones voor maximale bescherming op delicate afwerkingen.

Onze klauwborstel heeft een hoogwaardige constructie met drievoudige opzetborstels met stevige nylon borstelharen en een geïntegreerde schraper.

NB: Om de prestaties van alle borstels te behouden, gebruik ze niet met kokend water en op hete onderdelen. We raden aan om warm water te gebruiken en alle hete onderdelen voor gebruik te laten afkoelen.

Kenmerken Muc-Off Premium Brush Kit:

  • Grote waarde - bespaar £ 3!

  • Ideaal kerst- of verjaardagscadeau voor vrienden en familie

  • Bevat zachte wasborstel, detailborstel en klauwborstel

Merk
Muc-Off
1 Item
5037835220001

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking