BORSTELSET MUC OFF 5 BORSTELS
BORSTELSET MUC OFF 5 BORSTELS
BORSTELSET MUC OFF 5 BORSTELS
BORSTELSET MUC OFF 5 BORSTELS
BORSTELSET MUC OFF 5 BORSTELS
BORSTELSET MUC OFF 5 BORSTELS
BORSTELSET MUC OFF 5 BORSTELS
BORSTELSET MUC OFF 5 BORSTELS

BORSTELSET MUC OFF 5 BORSTELS

424619
Niet op voorraad
€ 34,40
Inclusief belasting

Een borstelset met elk type borstel dat je nodig hebt. Zodat je in elk hoekje en gaatje van je fiets kunt komen en er geen gemiste modderplekken meer zijn!

 

Breng je fietsreiniging naar een hoger niveau met onze veelzijdige, hoogwaardige en voordelige 5 Premium Brush Kit. Ideaal voor het opschudden van vuil en het verzorgen van de delicate afwerking van uw fiets.

HOOGTEPUNTEN

  • Premium borstels met ergonomisch ontwerp 

  • 5 borstels speciaal ontworpen voor fietsen

  • Ideaal om je fiets helemaal schoon te maken


Met alle vijf Muc-Off borstels in een handige opbergtas:

Onze zachte wasborstel met gesinterde borstelharen is ontworpen om uw frame en onderdelen schoon te maken en tegelijkertijd voor delicate afwerkingen te zorgen. Het geheel nieuwe ontwerp heeft een stevige, slagvaste handgreep die niet wegglijdt in extreme omstandigheden, een extra grote kop voor snelle reiniging van grote oppervlakken en rubberen impactzones voor maximale bescherming.

Onze Detailing Brush is ideaal voor het verwijderen van moeilijk te verplaatsen vuil op tandwielen, naven en andere krappe plekken zoals ophangingsbevestigingen of vorkkronen. Het nieuwe ontwerp heeft een stevige, slagvaste handgreep die niet wegglijdt in extreme omstandigheden, duurzame nylon borstelharen en rubberen impactzones voor maximale bescherming op delicate afwerkingen.

Onze klauwborstel heeft een hoogwaardige constructie met drievoudige opzetborstels met stevige nylon borstelharen en een integrale schraper voor het verwijderen van modder. Het is ideaal voor kettingen, cassettes en tandwielen, en is zelfs compatibel met 10 versnellingen.

Onze Wheel & Component Brush  is  speciaal gevormd en gevormd om velgen en spaken gemakkelijk schoon te maken. Het unieke ontwerp heeft een slagvaste handgreep met dubbele dichtheid en duurzame nylon borstelharen.

Onze Two Prong Brush is ideaal voor het verwijderen van moeilijk te verschuiven vuil op spaken, schijven, schokbrekers, cranks, koppelingen en pedalen. Het ontwerp is voorzien van een stevige, slagvaste handgreep die niet wegglijdt in extreme omstandigheden en duurzame nylon borstelharen. De dubbele opzetborstels kunnen worden aangepast en verplaatst om de kleinste plekjes te bereiken.

NB: Om de prestaties van alle borstels te behouden, vermijd het gebruik met kokend water en op hete onderdelen. We raden aan om warm water te gebruiken en alle hete onderdelen voor gebruik af te laten koelen.

Merk
Muc-Off
5037835206005

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking