Squirt Long Lasting Dry Lube 120ml
Squirt Long Lasting Dry Lube 120ml

Squirt Long Lasting Dry Lube 120ml

6009685090003
€ 9,95
Inclusief belasting

Squirt Long Lasting Dry Lubeis een emulsie van wax en water, deze bevat genoeg wax om de ketting urenlang schoon te houden onder droge én natte omstandigheden. De levensduur van de aandrijftrein verlengt aanzienlijk, door verminderde wrijving en chain suck. Schakelen verbetert, de ketting blijft stil en ontvetten is niet meer nodig. Schoonmaken met droge borstel/doek.

Squirt Long Lasting Dry Lube is een emulsie van wax en water, deze bevat genoeg wax om de ketting urenlang schoon te houden onder droge én natte omstandigheden. De levensduur van de aandrijftrein verlengt aanzienlijk, door verminderde wrijving en chain suck. Schakelen verbetert, de ketting blijft stil en ontvetten is niet meer nodig. Schoonmaken met droge borstel/doek.

Gebruiksaanwijzing:
1e keer: ontvet oude ketting zeer grondig. Ook de olie uit nieuwe ketting verwijderen! Goed schudden. Cranks draaien en een laagje aanbrengen op het binnenste van de droge (!) ketting, herhaal dit 2 á 3 keer. Verwijder overtollige wax niet, hoe meer wax hoe beter. Ketting moet droog zijn voor je het smeert en voor je gaat fietsen. Na extreem vuile rit: zeer sterk verdund ontvetten en breng weer een nieuwe laag aan.

Merk
Squirt
96 Items
6009685090003

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking