Muc-Off Bio Grease Tube 150g
Muc-Off Bio Grease Tube 150g

Muc-Off Bio Grease Tube 150g

5037835367003
€ 18,40
Inclusief belasting

Muc-Off Bio Grease is speciaal ontworpen voor gebruik op fietsen en heeft een unieke formule die corrosie en het binnendringen van water voorkomt, zodat de onderdelen van uw fiets lang meegaan! Gebruik Muc-Off Bio Grease om uw prestaties te verbeteren en ervoor te zorgen dat elke rit soepeler verloopt dan uw vorige.

Muc-Off biologisch afbreekbaar fietsvet is speciaal gemengd voor de unieke 'lage snelheid'-toepassingen op fietsonderdelen waar het verminderen van wrijving van het grootste belang is.

Deze eersteklas formulering is gebaseerd op hernieuwbare bronnen en heeft een combinatie van additieven voor extreme druksmering en natuurlijke 'slip', waardoor het ongeëvenaarde prestaties levert in zijn klasse!

Bio Grease heeft ook het extra voordeel dat het gemakkelijk biologisch afbreekbaar* is en extreem goed bestand is tegen afspoeling door water, wat corrosie helpt voorkomen, wrijving vermindert en de prestaties van bewegende delen verbetert.

Bij Muc-Off zijn we toegewijd aan het maken van milieuvriendelijke producten die jou, je fiets of de planeet niet schaden, en Bio Grease is daarop geen uitzondering. Dit vet is volledig biologisch afbreekbaar en vrij van vervelende oliën op petroleumbasis!

NIET voor gebruik op fietskettingen.

*Alleen de inhoud is biologisch afbreekbaar.

  • Biologisch afbreekbare ultragladde formule

  • Geschikt voor gebruik op titanium onderdelen

  • Bestand tegen water "afwassen"

  • Verminder wrijving en verbeter de prestaties van bewegende delen 

  • Bedrijfstemperatuurbereik: -20 °C tot +120 °C

4 Items
5037835367003

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking