KETTINGOLIE MUC OFF C3 DRY LUBE 120ML
KETTINGOLIE MUC OFF C3 DRY LUBE 120ML
KETTINGOLIE MUC OFF C3 DRY LUBE 120ML
KETTINGOLIE MUC OFF C3 DRY LUBE 120ML

KETTINGOLIE MUC OFF C3 DRY LUBE 120ML

424653
Niet op voorraad
€ 20,80
Inclusief belasting

Onze C3 Ceramic Dry Lube is een premium fietskettingsmeermiddel dat een keramische coating creëert voor de ultieme kettingprestaties in droge weersomstandigheden.

 

HIGHLIGHTS

  • Specifiek geformuleerd om uit te blinken over lange afstanden in droge en stoffige omstandigheden

  • Bevat UV kleurstof zodat u kan controleren om een maximale dekking te verzekeren

  • Keramische coating zorgt voor een verhoogde bescherming van de aandrijfketting


C3 Dry Ceramic Chain Lube legt de lat hoger als het aankomt op het bieden van de ultieme smering. Het biedt totale bescherming tegen corrosie en ongeëvenaarde prestaties in droge, stoffige en vochtige omstandigheden. Met toegevoegde nano-keramische deeltjes en synthetische polymeren, maximaliseert C3 Dry Ceramic Chain Lube uw vermogen door het contact van metaal met metaal te verminderen tot een baanbrekend laag niveau en biedt tot 10 maal betere prestaties dan conventionele kettingoliën en smeermiddelen. Het Muc-Off R&D team heeft zeker niet bezuinigd toen ze de toekomst van fiets smeermiddelen naar de massa brachten.

 

In feite heeft ons team ervoor gezorgd dat de C3 Dry Ceramic Lube veilig is door het creëren van een biologisch afbreekbare, aardolievrije formule, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over jezelf, je fiets of de planeet. De nieuwe C3 Dry Ceramic Lube is verkrijgbaar in 120ml, dus of je nu in de werkplaats, op de weg of op de trails bent, we hebben je gedekt.

Merk
Muc-Off
5037835872002

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking