MET Intercity MIPS
MET Intercity MIPS
MET Intercity MIPS
MET Intercity MIPS
  • Aanbieding!
  • -€ 80,00
MET Intercity MIPS
MET Intercity MIPS
MET Intercity MIPS
MET Intercity MIPS

MET Intercity MIPS

MET Intercity MIPS Helm Donker Grijs
Laatste items in voorraad
€ 169,95 € 249,95 -€ 80,00
Inclusief belasting

Stedelijke rijders hebben helmen nodig om ze overal te beschermen, zowel tegen de elementen als tegen schokken. De MET Intercity MIPS met verstelbaar vizier breidt ons E-bike-assortiment uit en helpt deze nieuwe generatie fietsers vrij te rijden.

 

Meer functies dan ooit tevoren en de veiligste helm voor degenen die met de tijd meegaan. De nieuwe Intercity Mips versterkt de bescherming van de MET Urbex door een breed en verstelbaar vizier toe te voegen dat wind, stof en insecten uit de buurt van de ogen houdt. Het maakt eBike-mobiliteit veiliger en het stadsleven beter.

Kleur
  • Donker Grijs
Maat
  • S
  • M
  • L

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

WAT IS NTA 8776?

Een van de veiligste helmen die er zijn, de Intercity Mips is NTA 8776-gecertificeerd - ' s werelds eerste veiligheidscertificering voor E-bike-helmen. De NTA-certificering bevestigt dat de MET Intercity aanzienlijk meer impactenergie afvoert in vergelijking met een standaardhelm. Een NTA EPS-schaal heeft 10% meer impact-geteste dekking rond de twee meest gevoelige hersengebieden: de achterkant van het hoofd en de slapen. 

 

Kenmerken:

 

- Magnetic Fidlock:

Het magnetische FIDLOCK-bevestigingssysteem maakt het vastzetten van de helm eenvoudig.

- Veiligheidslamp aan de achterkant van de helm is eenvoudig te verwijderen en te plaatsen doormiddel van een magnetische verbinding.

Kleur
Grijs
Merk
Met
Maat
L
M
S
Mips
Ja
1 Item
8015190277073
Product toegevoegd aan vergelijking