Madone SLR 6 Gen 7 Satin Quicksilver
Madone SLR 6 Gen 7 Satin Quicksilver

Madone SLR 6 Gen 7 Satin Quicksilver

5282474
Niet op voorraad
€ 7.699,00
Inclusief belasting

De Madone SLR 6 is een racemachine die snelheid opbouwt vanaf het moment dat hij asfalt ziet. Een 800 Series OCLV Carbon frame met exclusieve IsoFlow-technologie vergroot het aerodynamische voordeel, verlaagt het gewicht en versoepelt het rijgedrag. De Madone SLR is zorgvuldig opgebouwd met duurzame componenten, zoals het nieuwe Shimano 105 Di2 12-speed draadloze elektronische schakelsysteem dat bestand is tegen zware wedstrijddagen en niet verzaakt als het echt moeilijk wordt. Daarnaast heeft hij nuttige upgrades zoals carbon wielen met hoge velgen voor nog meer aerodynamische winst.

Voor vrijwel al onze fietsen geldt; neem telefonisch contact op voor de scherpste Hopmansprijs, deze valt lager uit dan de adviesprijs die u hier ziet staan.

Kleur
  • Satin Quicksilver
Maat
  • 47
  • 56
  • 58
  • 50
  • 60
  • 62
  • 52
  • 54


Het past bij jou als...

Je bent serieus op zoek naar snelheid en je wilt onderdelen die passen bij die ambitie. Je gaat voor niets minder dan ons beste aero raceframe met de splinternieuwe IsoFlow comforttechniek. Bovendien wil je betere componenten op plekken waar dat het meest effect heeft, zoals carbon wielen. Ten slotte wil je het soepele schakelgedrag van het Shimano 105 Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem.

De techniek die je krijgt

Een lichtgewicht frame, gemaakt van ons allerbeste 800 Series OCLV Carbon, vernieuwde aerodynamisch gevormde Kammtail Virtual Foil framebuizen en aerodynamische, comfortverhogende IsoFlow-technologie plus onzichtbare kabelgeleiding. Een Shimano 105 Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem en flat-mount hydraulische schijfremmen, Tubeless Ready Bontrager Aeolus Pro 51 carbon wielen en een geïntegreerde OCLV carbon stuur/stuurpen

Het laatste woord

De Madone SLR is ons beste en lichtste aero raceframe, maar het splinternieuwe IsoFlow-ontwerp maakt deze fiets echt bijzonder. Dit aerodynamisch indrukwekkende ontwerp heeft meer verticale flexibiliteit waardoor het comfort toeneemt.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. De IsoFlow-technologie verhoogt de flexibiliteit van de seatmast zodat het rijcomfort toeneemt waarbij tegelijkertijd de aerodynamica van het frame is verbeterd en het gewicht verlaagd

  2. Het duurzame Shimano 105 Di2 draadloze elektronische schakelsysteem blijft soepel schakelen onder alle omstandigheden.

  3. 800 Series OCLV Carbon is het allerlichtste laminaat dat we ooit hebben gemaakt. Het maakt de Madone op elk vlak en onder alle omstandigheden sneller

  4. Hoge carbon velgen verminderen de luchtweerstand zodat je harder kunt rijden en direct naar het podium kunt racen

  5. Madone Project One ICON kleurenschema’s maken van de ultieme racemachine een waar kunstwerk

Kleur
Wit
Merk
Trek
Materiaal
Carbon
Maat
47
50
52
54
56
58
60
62
Type rem
Disc
Model
Madone
Soort
Race
Groepset
Shimano 105 Di2
Modeljaar/Seizoen
2023
601842814758
Product toegevoegd aan vergelijking