Madone SLR 9 Gen 7 Satin Quicksilver
Madone SLR 9 Gen 7 Satin Quicksilver

Madone SLR 9 Gen 7 Satin Quicksilver

5282861
Niet op voorraad
€ 13.999,00
Inclusief belasting

De Madone SLR 9 is ultralicht, waanzinnig snel en ongelofelijk soepel. Dit is de fiets die je kiest op wedstrijddagen als elke watt vermogen en alleen de hoogste podiumplek telt. Deze racefiets heeft een 800 Series OCLV Carbon frame met exclusieve IsoFlow-technologie die het aerodynamische voordeel vergroot, het gewicht verlaagt en het rijgedrag versoepelt. Hij is exclusief afgemonteerd met de allerbeste componenten voor een soepel rijgedrag en superlaag gewicht, zoals een Shimano Dura-Ace Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem en carbon wielen met hoge velgen voor extra aerodynamische winst.

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • Satin Quicksilver
Maat
  • 47
  • 56
  • 58
  • 50
  • 60
  • 62
  • 52
  • 54

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 


Het past bij jou als...

Racen is voor jouw topprioriteit en je wilt absoluut winnen. Je wilt ons beste en lichtste aero raceframe met de splinternieuwe IsoFlow comforttechnologie plus de beste componenten die er verkrijgbaar zijn, zoals carbon wielen en het Shimano Dura-Ace Di2 draadloze schakelsysteem.

De techniek die je krijgt

Een lichtgewicht frame, gemaakt van ons allerbeste 800 Series OCLV Carbon, vernieuwde aerodynamisch gevormde Kammtail Virtual Foil framebuizen en aerodynamische, comfortverhogende IsoFlow-technologie plus onzichtbare kabelgeleiding. Een 2x12 Shimano Ultegra Dura-Ace Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem en flat-mount hydraulische schijfremmen, Tubeless Ready Bontrager Aeolus RSL 51 carbon wielen en een geïntegreerde OCLV carbon stuur/stuurpen.

Het laatste woord

De Madone SLR is ons beste en lichtste aero raceframe, maar het splinternieuwe IsoFlow-ontwerp maakt deze fiets echt bijzonder. Dit aerodynamisch indrukwekkende ontwerp heeft meer verticale flexibiliteit waardoor het comfort toeneemt.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. De IsoFlow-technologie verhoogt de flexibiliteit van de seatmast zodat het rijcomfort toeneemt waarbij tegelijkertijd de aerodynamica van het frame is verbeterd en het gewicht verlaagd

  2. Het draadloze Shimano Dura-Ace Di2 schakelsysteem is ultralicht en schakelt extreem nauwkeurig. Daarom kun je er volledig op vertrouwen als het echt om de overwinnnig gaat

  3. 800 Series OCLV Carbon is het allerlichtste laminaat dat we ooit hebben gemaakt. Het maakt de Madone op elk vlak en onder alle omstandigheden sneller

  4. Hoge carbon velgen verminderen de luchtweerstand zodat je harder kunt rijden en direct naar het podium kunt racen

  5. Madone Project One ICON kleurenschema’s maken van de ultieme racemachine een waar kunstwerk

Kleur
Wit
Merk
Trek
Materiaal
Carbon
Maat
47
50
52
54
56
58
60
62
Type rem
Disc
Model
Madone
Soort
Race
Groepset
Shimano Dura Ace Di2
Modeljaar/Seizoen
2023
601842813294
Product toegevoegd aan vergelijking