Domane SL 6 Gen 4 Hex Blue
Domane SL 6 Gen 4 Hex Blue
Domane SL 6 Gen 4 Hex Blue
  • Aanbieding!
  • -€ 1.500,00
Domane SL 6 Gen 4 Hex Blue
Domane SL 6 Gen 4 Hex Blue
Domane SL 6 Gen 4 Hex Blue

Domane SL 6 Gen 4 Hex Blue

5274939
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 3.699,00 € 5.199,00 -€ 1.500,00
Inclusief belasting

De Domane SL 6 is een endurance-racer die licht en aerodynamisch is, en die hunkert naar lekker lange ritten. Hij heeft al de comfortverhogende voordelen van een lichtgewicht 500-series OCLV Carbon frame met IsoSpeed achteraan, een draadloze elektronische Shimano 105 Di2 aandrijving, kwalitatief hoogwaardige wielen en hydraulische schijfremmen die onder alle omstandigheden vertrouwen en remkracht bieden. De geïntegreerde stuurcombinatie maakt het slanke voorkomen van de fiets helemaal af. De handige interne opbergruimte in het frame is gemakkelijk toegankelijk en dankzij ruimte voor brede banden tot 38c is deze Domane klaar om elke ondergrond te trotseren, van asfalt tot gravel.  

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • Hex Blue
Maat
  • 47
  • 44
  • 56
  • 58
  • 50
  • 60
  • 62
  • 52
  • 54


Het past bij jou als...

De meeste ritten beginnen wellicht op asfalt, maar dat ze daar ook eindigen, is lang niet altijd gezegd. Je wilt een fiets met de juiste balans tussen kwaliteit, snelheid en comfort. Het uiterlijk is natuurlijk belangrijk, maar dat geldt net zo goed voor het schakelgedrag van de Shimano 105 Di2-aandrijving en voor de betrouwbaarheid van de hydraulische schijfremmen. Omdat het frame van carbon is en IsoSpeed achteraan heeft, weet je dat elke rit op deze bike een feest gaat zijn.

De techniek die je krijgt

Een licht 500 Series OCLV Carbon frame met comfortverhogende IsoSpeed achteraan, krachtige flat-mount schijfremmen en een draadloos elektronische 2x12 Shimano 105 Di2-groepset. Verder heeft de fiets Bontrager Paradigm Comp tubeless ready wielen, een Bontrager Elite IsoZone stuur dat vermoeidheid vermindert, handige interne opbergruimte in het frame en interne kabelgeleiding voor een strakker uiterlijk. Via bevestigingspunten op de bovenbuis kun je snel een frametas monteren, zonder van die lange klittenbandsluitingen en dergelijke.

Het laatste woord

Alle comfortverhogende voordelen van een carbon Domane met een prestatiegerichte, draadloze Shimano 105 Di2 groepset en het krachtige remvermogen van hydraulische schijfremmen. Deze bike pakt elk avontuur snel, licht en soepel aan, en hij heeft zoveel bandenruimte (tot 38c) dat je over elke ondergrond heen zweeft, zowel over asfalt als over gravel.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Het nieuwe, slanke frame is lichter dan voorheen, en dankzij verbeterde Kammtail-buisvormen ook sneller.

  2. De Shimano 105 Di2 elektronische groepset is niet alleen betaalbaar, hij functioneert ook feilloos en snel.

  3. IsoSpeed absorbeert trillingen die ontstaan door oneffenheden in het wegdek zodat je sneller, soepeler en comfortabeler kunt fietsen.

  4. De gestroomlijnde interne opbergruimte in het frame biedt plaats aan gereedschap en spullen voor onderweg. Via de bevestigingspunten op de bovenbuis monteer je snel een handige frametas.

Kleur
Blauw
Merk
Trek
Materiaal
Carbon
Maat
44
47
50
52
54
56
58
60
62
Type rem
Disc
Model
Domane
Soort
Race
Groepset
Shimano 105 Di2
Modeljaar/Seizoen
2023
0 Item
601842760345
Product toegevoegd aan vergelijking