Emonda SL 5 Hex Blue/Deep Dark Blue
Emonda SL 5 Hex Blue/Deep Dark Blue
Emonda SL 5 Hex Blue/Deep Dark Blue
Emonda SL 5 Hex Blue/Deep Dark Blue

Emonda SL 5 Hex Blue/Deep Dark Blue

5277666
Niet op voorraad
€ 3.199,00
Inclusief belasting

De Émonda SL 5 Disc is een lichtgewicht carbon racefiets met uitgebalanceerde rijkwaliteiten, een superieur stuurgedrag en het voordeel van gratis snelheid door aerodynamisch gevormde buizen. Het is een uitstekende keuze voor heuvelachtige marathons, winderige vlakten en snelle afdalingen.

 

 

Kleur
  • Hex Blue/Deep Dark Blue
Maat
  • 56
  • 58
  • 50
  • 60
  • 62
  • 52
  • 54


Het past bij jou als...

Je wilt de prestaties van een lichte, snelle carbon racefiets voor een scherpe prijs. Je bent een beginnende wielrenner of een doorgewinterde coureur op zoek naar een upgrade van een aluminium fiets. Je kiest bewust voor betrouwbare onderdelen, krachtige remmen en een lager gewicht, plus de rijkwaliteiten van een aerodynamisch OCLV Carbon frame.

De techniek die je krijgt

Een lichtgewicht en aerodynamisch 500 Series OCLV Carbon frame en vork met een complete Shimano 105 11-speed aandrijving, krachtige Shimano flat-mount hydraulische schijfremmen, interne kabelgeleiding voor een strakker uiterlijk en Bontrager Paradigm SL Tubeless Ready wielen.

Het laatste woord

Deze lichte en aerodynamische fiets is ronduit snel bergop en op vlakke stukken. Hij biedt alle remkracht en controle die je nodig hebt voor lange afdalingen. De upgrade met hydraulische schijfremmen en een betrouwbare aandrijving maken deze fiets tot een geweldige keuze als jouw eerste carbon racefiets.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Je krijgt heel veel waar voor je geld. De Émonda SL 5 Disc is licht, snel, leuk om mee te rijden en klaar om te racen.

  2. Door de aerodynamische buisvormen is dit het snelste Émonda SL-platform dat we ooit hebben gebouwd, zowel op het vlakke als in beklimmingen.

  3. Dit is de perfecte hoogwaardige upgrade als vervanging van een aluminium racefiets.

  4. Hydraulische schijfremmen geven je consistente remkracht en controle onder alle weersomstandigheden en op elk wegdek

Kleur
Blauw
Merk
Trek
Materiaal
Carbon
Maat
47
50
52
54
56
58
60
62
Type rem
Disc
Model
Emonda
Soort
Race
Groepset
Shimano 105
Modeljaar/Seizoen
2023
601842775998
Product toegevoegd aan vergelijking