X-Caliber 8 Crystal White NA
X-Caliber 8 Crystal White NA
  • Aanbieding!
  • -€ 270,00
X-Caliber 8 Crystal White NA
X-Caliber 8 Crystal White NA

X-Caliber 8 Crystal White NA

5259725
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 1.079,00 € 1.349,00 -€ 270,00
Inclusief belasting

De X-Caliber 8 is een crosscountry-mountainbike voor snelle rondetijden en lange dagen op de trails. Hij is uitgerust met onderdelen die de prestaties ten goede komen en bovendien een prima prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Dankzij een 1x-Shimano aandrijving, een RockShox voorvork en hydraulische schijfremmen is dit niet alleen een geweldige keuze voor beginnende bikers, maar ook voor XC-racers die snel en spannend singletrack-plezier zoeken.

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • Crystal White
Maat
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
  • ML

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 


Het past bij jou als...

Je bent op zoek naar een snelle mountainbike voor singletracks. Een fiets die ook geschikt is voor races, marathons en competitieve groepsritten. Je wilt een betrouwbare en leuke machine met lichtgewicht onderdelen waar je op kunt vertrouwen.

De techniek die je krijgt

Een lichtgewicht aluminium frame, een RockShox Judy SL 100 mm geveerde voorvork met Turnkey lockout en een luchtdemper die lichter en beter verstelbaar is dan een staalveer, Tubeless Ready wielen met Boost141-naven en een Shimano Deore 1x12 aandrijving met een breed versnellingsbereik.

Het laatste woord

Met de X-Caliber 8 krijg je een sportief frame gekoppeld aan prestatiegerichte onderdelen zoals een RockShox Air voorvork en een Shimano 1x-aandrijving. Daarnaast is de fiets uitgerust met duurzame, lichtgewicht velgen die gewicht besparen en gemakkelijk zijn om te bouwen naar tubeless.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Hij heeft de prijs van een basisversie hardtail, maar de prestaties van een veel duurder model

  2. Mocht je het ooit nodig vinden om te upgraden: het frame is volledig geschikt voor high-end onderdelen zoals lichte racewielen of een dropper zadelpen.

  3. Smart Wheel Sizing betekent dat je de snelste wielen krijgt die passen in het frame (29”-wielen op de grote framematen, 27.5”-wielen op kleinere frames)

  4. De 1x-aandrijving heeft een breed versnellingsbereik en het gemak van een enkelvoudige shifter.

Kleur
Wit
Merk
Trek
Materiaal
Aluminium
Type rem
Disc
Model
X-Caliber
Soort
MTB
Groepset
Shimano Deore
Modeljaar/Seizoen
2022
0 Item
601842581742
Product toegevoegd aan vergelijking