Procaliber 9.5 Mercury
Procaliber 9.5 Mercury
  • Aanbieding!
  • -€ 460,00
Procaliber 9.5 Mercury
Procaliber 9.5 Mercury

Procaliber 9.5 Mercury

5275598
Niet op voorraad
€ 1.839,00 € 2.299,00 -€ 460,00
Inclusief belasting

De Procaliber 9.5 is een lichtgewicht carbon hardtail met het unieke voordeel van onze trillingdempende IsoSpeed decoupler. Het is het meest betaalbare carbon model in de Procaliber mountainbikefamilie en hij is gemaakt voor snelheid en efficiëntie op singletracks dankzij een Shimano Deore 1x12 aandrijving met breed versnellingsbereik, RockShox Judy SL voorvork en snelle 29er wielen.

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • Mercury
Maat
  • XXL
  • M/L

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 


Het past bij jou als...

Je bent gek op singletracks. Je hebt aan diverse XC-races meegedaan, hier met volle teugen van genoten en je wil een echte wedstrijdrijder worden. Je zoekt een robuuste carbon mountainbike voor een betaalbare prijs.

De techniek die je krijgt

Een licht en stijf carbon frame met comfortabele IsoSpeed, een 100 mm RockShox Judy SL voorvork met Solo Air luchtdemper en TurnKey lockout, een soepel schakelende Shimano Deore 1x12 aandrijving, krachtige Shimano hydraulische schijfremmen en snelle tubeless ready 29" wielen.

Het laatste woord

De Procaliber 9.5 biedt je de voordelen van een carbon racebike met IsoSpeed voor een schappelijke prijs en waarbij je robuuste technologie krijgt op onderdelen waar dat het meest van belang is.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Je stapt op een carbon racebike met een ongelofelijk mooi prijskaartje.

  2. De IsoSpeed decoupler en het carbon frame versoepelen het rijgedrag ten opzichte van andere hardtails zodat je lijf niet zoveel klappen krijgt op een hobbelige trail.

  3. Je krijgt een Straight Shot onderbuis voor een extra stijf en responsief stuurgedrag zonder extra gewicht, plus een Knock Block balhoofdset die je frame beschermt tegen ronddraaiende sturen en vorkkronen.

  4. De RockShox Solo Air luchtvering kan eenvoudig worden aangepast aan het gewicht van de rijder en weegt minder dan een vork met een staalveer

Kleur
Grijs
Zwart
Merk
Trek
Materiaal
Carbon
Type rem
Disc
Model
ProCaliber
Soort
MTB
Groepset
Shimano Deore
601842765555
Product toegevoegd aan vergelijking