Marlin 8 gen 2 Gloss Radioactive Red / Nautical N
Marlin 8 gen 2 Gloss Radioactive Red / Nautical N
Marlin 8 gen 2 Gloss Radioactive Red / Nautical N
Marlin 8 gen 2 Gloss Radioactive Red / Nautical N
Marlin 8 gen 2 Gloss Radioactive Red / Nautical N
Marlin 8 gen 2 Gloss Radioactive Red / Nautical N
Marlin 8 gen 2 Gloss Radioactive Red / Nautical N
Marlin 8 gen 2 Gloss Radioactive Red / Nautical N

Marlin 8 gen 2 Gloss Radioactive Red / Nautical N

5256201
Laatste items in voorraad
€ 1.024,00
Inclusief belasting

De Marlin 8 is een racewaardige mountainbike met een aangenaam prijskaartje. Met zijn soepele, lichtgewicht RockShox voorvork, tubeless-ready wielen en de 1x-aandrijving met breed versnellingenbereik is deze Marlin de ideale keuze voor nieuwe rijders die een snelle crosscountry-hardtail willen die niet onderdoet voor duurdere racebikes.

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Het past bij jou als...

Je wilt een racewaardige mountainbike met een hogere kwaliteit van alle onderdelen die essentieel zijn voor een fiets, zoals een lichtere en betere verende voorvork, een 1x-aandrijving met breed versnellingenbereik en tubeless-ready wielen.

De techniek die je krijgt

Een licht frame met interne kabelgeleiding, een soepel aanvoelende RockShox Judy Silver voorvork met Solo Air luchtvering en TurnKey hydraulische lock-out, Shimano hydraulische schijfremmen, tubeless-ready Bontrager Kovee wielen en een eenvoudiger te bedienen 1x12-aandrijfsysteem zonder voorderailleur. Met de 11-50 cassette heb je zo’n groot versnellingenbereik dat je probleemloos bergop rijdt en net zo vlot bergaf knalt.

Het laatste woord

Dankzij de tubeless-ready wielen, de RockShox voorvork, het bredere versnellingenbereik en de kwaliteitsonderdelen is dit een perfecte keuze voor nieuwe bikers die meteen met een serieuze mountainbike willen starten. Hij is direct gebruiksklaar voor de betere trailavonturen en zelfs voor crosscountrywedstrijden.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Dit is een van onze populairste fietsen en daar is een goede reden voor. De fiets heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en een enorme veelzijdigheid - het is een racewaardige mountainbike met bevestigingspunten voor een achterdrager in het geval je hem als forenzenfiets wilt gebruiken.

  2. De RockShox Solo Air luchtvering kan eenvoudig worden aangepast aan het gewicht van de rijder en weegt minder dan een vork met een stalen veer.

  3. Tubeless wielen verminderen het totaalgewicht van de fiets en verlagen de kans op lekke banden.

  4. De 1x-aandrijving geeft je precies voldoende versnellingen: niet te veel en niet te weinig

  5. De Marlin-modellen in de framematen XXS tot en met S hebben een gebogen bovenbuis en een lagere opstaphoogte zodat kleinere rijders gemakkelijker kunnen opstappen en afstappen.

* De hier getoonde prijzen zijn de adviesprijzen. Uiteraard leveren wij onze fietsen altijd tegen de scherpst mogelijke prijs, welke dus ruim onder de hier vermelde prijzen ligt. Deze prijzen mogen we helaas niet via de email of op onze website publiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. De korting is afhankelijk van het type fiets, maar reken erop dat u altijd het goedkoopst uit bent bij Hopmans! Dit is ook de reden dat wij onze fietsen enkel in onze winkel te Bergen op Zoom afleveren, en niet verzenden. We willen óók met onze scherpe prijzen de fiets wel goed afleveren, en dat kan enkel in onze megastore in Bergen op Zoom. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
Rood
Merk
Trek
Materiaal
Aluminium
Maat
XXL
Type rem
Disc
Model
Marlin
Soort
MTB
Groepset
SRAM SX Eagle
Modeljaar/Seizoen
2023
1 Item
601842526804
Product toegevoegd aan vergelijking