X-Caliber 9 Trek Black Satin
X-Caliber 9 Trek Black Satin
X-Caliber 9 Trek Black Satin
X-Caliber 9 Trek Black Satin

X-Caliber 9 Trek Black Satin

5275451
Niet op voorraad
€ 1.799,00
Inclusief belasting

De X-Caliber 9 is het topmodel van de X-Caliber-familie. Het is een competitieve crosscountry-mountainbike met onderdelen die bedoeld zijn voor zwaar wedstrijdgebruik. Dankzij een RockShox Recon voorvork, een 1x12 Shimano XT/SLX aandrijving en een cassette met breed bereik, is dit de juiste keuze voor singletrack-racers die niet kunnen wachten om aan hun wedstrijd te beginnen.


Het past bij jou als...

Je beoordeelt je ritten op snelheid en afstand en daarom wil je een snelle XC-racer die je zo ver mogelijk brengt in zo min mogelijk tijd. Je rijdt wedstrijden - of je wilt daarmee beginnen - en zoekt een hardtail met wedstrijdwaardige componenten om optimaal voordeel te hebben op de trails.

De techniek die je krijgt

Een lichtgewicht aluminium frame, een RockShox Recon Gold RL luchtgeveerde voorvork met 100 mm veerweg, een Shimano XT/SLX 1x12 aandrijving met een breed versnellingsbereik om lekker te kunnen klimmen. Inclusief Tubeless Ready wielen met bredere Boost141 naven die zorgen voor een sterker wiel en meer bandenvrijheid plus een seatdropper voor het verlagen van je zwaartepunt in de afdaling.

Het laatste woord

De X-Caliber 9 is een snelle, wendbare en efficiënte XC-hardtail die op het lijf geschreven is van rasechte racers, maar ook geschikt is voor iedereen die droomt van eindeloze singletrail-ritten.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. Het is een geweldige fiets voor iemand die serieus wedstrijden wil gaan rijden. Je krijgt een XC-topafmontage plus een ongelooflijk goed frame, en toch hou je nog inschrijfgeld over voor wedstrijden

  2. Er is niets zo lekker als een stille fiets: het koppelingsmechanisme in de achterderailleur voorkomt zelfs in zeer ruw terrein een klapperende ketting

  3. Mocht je het ooit nodig vinden om te upgraden: het frame is volledig geschikt voor high-end onderdelen zoals lichte racewielen of een dropper zadelpen.

  4. De 1x-aandrijving heeft een breed versnellingsbereik en het gemak van een enkelvoudige shifter.

* De hier getoonde prijzen zijn de adviesprijzen. Uiteraard leveren wij onze fietsen altijd tegen de scherpst mogelijke prijs, welke dus ruim onder de hier vermelde prijzen ligt. Deze prijzen mogen we helaas niet via de email of op onze website publiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. De korting is afhankelijk van het type fiets, maar reken erop dat u altijd het goedkoopst uit bent bij Hopmans! Dit is ook de reden dat wij onze fietsen enkel in onze winkel te Bergen op Zoom afleveren, en niet verzenden. We willen óók met onze scherpe prijzen de fiets wel goed afleveren, en dat kan enkel in onze megastore in Bergen op Zoom. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
Zwart
Merk
Trek
Materiaal
Aluminium
Maat
L
M
Type rem
Disc
Model
X-Caliber
Soort
MTB
Groepset
Shimano SLX/XT
Modeljaar/Seizoen
2022
601842865361
Product toegevoegd aan vergelijking