Trek Procaliber 9.7
Trek Procaliber 9.7

Trek Procaliber 9.7

584920
Niet op voorraad
€ 2.499,00
Inclusief belasting

De hierboven genoemde prijs is de adviesprijs, NIET de scherpe Hopmansprijs!

Zie beneden voor info*

 

De Procaliber 9.7 is een wedstrijdklare crosscountry-hardtail. Hij wordt standaard geleverd met een SRAM NX Eagle 1x12-aandrijving, een OCLV Mountain Carbon frame met comfortverhogende IsoSpeed decoupler, carbon wielset en een RockShox Reba RL geveerde voorvork. Met dit pakket vlieg je soepel en snel over wortels en rotsen tijdens de meest veeleisende mtb-ritten.

Kleur
  • Matte Trek Black
Maat
  • L (29" wheel)
  • XL (29" wheel)
  • XXL (29" wheel)
  • M (29" wheel)


Kenmerken Trek Procaliber 9.7:

 

  • Uitgerust met een carbon frame, carbon crankstel en carbon zadelpen voor een lichtgewicht prestatiegericht rijgedrag

  • De IsoSpeed decoupler versoepelt het rijgedrag ten opzichte van andere hardtails zodat je lijf niet zoveel klappen krijgt op een hobbelige trail.

  • De betrouwbare XC-onderdelengroep is bestand tegen wedstrijdgebruik, maar voldoet ook ruimschoots tijdens dagelijkse trainingsritten

  • De solide XC-onderdelengroep is bestand tegen wedstrijdgebruik, maar voldoet ook ruimschoots tijdens dagelijkse trainingsritten

 

* De hier getoonde prijzen zijn de adviesprijzen welke we van Trek dienen te hanteren op onze website. Uiteraard leveren wij onze fietsen altijd tegen de scherpst mogelijke prijs, welke dus ruim onder de hier vermelde prijzen ligt. Deze prijzen mogen we helaas niet via de email of op onze website publiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. De korting is afhankelijk van het type fiets, maar reken erop dat u altijd het goedkoopst uit bent bij Hopmans! Dit is ook de reden dat wij onze fietsen enkel in onze winkel te Bergen op Zoom afleveren, en niet verzenden. We willen óók met onze scherpe prijzen de fiets wel goed afleveren, en dat kan enkel in onze megastore in Bergen op Zoom. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
Zwart
Merk
Trek
Materiaal
Carbon
Maat
L
M
XL
XXL
Type rem
Schijfrem
Model
ProCaliber
Soort
MTB
Groepset
SRAM NX Eagle
Modeljaar/Seizoen
2020
601842123003
Product toegevoegd aan vergelijking