Fuel EX 9.8 XT Matte Carbon Smoke NA
  • Aanbieding!
  • -€ 2.000,00
Fuel EX 9.8 XT Matte Carbon Smoke NA

Fuel EX 9.8 XT Matte Carbon Smoke NA

1050803
Laatste items in voorraad
€ 4.599,00 € 6.599,00 -€ 2.000,00
Inclusief belasting

De Fuel EX 9.8 combineert een licht full-carbon frame met onderdelen die zijn gekozen op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hoogwaardige FOX vering met verbeterde dempers voor en achter, carbon wielen met een Rapid Drive achternaaf en een supersoepele Shimano XT aandrijving met breed bereik geven dit model iets extra's wat je voelt vanaf de eerste trap.

 

 

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • Matte Carbon Smoke
Maat
  • L (29" wheel)
  • XL (29" wheel)
  • ML (29" wheel)
  • M (29" wheel)

Het past bij jou als...

Je wil een fiets waarmee je elke trail aankunt, met de lichtheid en demping van een carbon frame. Je bent bereid te betalen voor onderdelen die je beter contact met trail bieden, maar je laat liever de poespas achterwege.

 

De techniek die je krijgt

Een licht en stijf full-carbon frame met interne opbergruimte, FOX Performance 36 voorvork met een GRIP demper met meer verstelopties en een RE:aktiv met Thru Shaft schokdemper. Een Shimano XT 1x12 aandrijving voor even licht als soepel met de duim schakelen - plus een extra lage 51-tands klimversnelling en gloednieuwe Bontrager carbon wielen met een snel aangrijpende 108-tands Rapid Drive naaf.

 

Het laatste woord

De Fuel EX 9.8 is een uitstekende investering voor een fiets waarmee je alles kunt doen. Je krijgt een licht frame van carbon, maar het zijn de onderdelen die dit model kenmerken, zoals de precies verstelbare GRIP demper, de souplesse als een rode loper van Thru Shaft en de ziedende acceleratie van carbon wielen met een Rapid Drive naaf.

 

  1. De Fuel EX 9.8 tilt je naar een hoger niveau met een set onderdelen die topkwaliteit leveren voor een schappelijke prijs.

  2. RE:aktiv met Thru Shaft werkt sneller dan normale dempers, dus het achterwiel volgt de ondergrond beter waardoor je meer controle houdt

  3. De strakke interne opbergruimte vormt een handige plek voor plat gereedschap of spullen

  4. We hebben meer framematen beschikbaar dus een betere maatvoering voor alle rijders. En je krijgt de snelste wielen die passen in jouw frame: XS-frames krijgen 27.5˝ wielen, S-frames kunnen kiezen tussen 27.5˝ of 29˝, en de maten M tot XL krijgen 29˝ wielen.

Kleur
Grijs/Zwart
Merk
Trek
Materiaal
Carbon
Type rem
Disc
Model
Fuel EX
Soort
Mountainbike
Groepset
Shimano XT,Shimano SLX
Modeljaar/Seizoen
2021
1 Items
601842434093
Product toegevoegd aan vergelijking