Domane SL 6 Satin Dark Aquatic/Satin Trek Black
Domane SL 6 Satin Dark Aquatic/Satin Trek Black

Domane SL 6 Satin Dark Aquatic/Satin Trek Black

5262964
Niet op voorraad
€ 4.299,00
Inclusief belasting

De Domane SL 6 is een prestatiegerichte racefiets die snel en tegelijkertijd comfortabel is. Hij heeft al de comfortverhogende kenmerken van een lichtgewicht OCLV Carbon frame met IsoSpeed voor en achter, plus een complete Shimano Ultegra aandrijving, kwalitatief hoogwaardige wielen en hydraulische schijfremmen die onder alle omstandigheden zorgen voor extra vertrouwen en remkracht. Daarnaast heeft hij een eenvoudig toegankelijke opbergruimte voor het meenemen van kleine spullen.

Kleur
  • Satin Dark Aquatic/Satin Trek Black
Maat
  • 47
  • 56
  • 58
  • 50
  • 60
  • 62
  • 52
  • 54

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 


Het past bij jou als...

Kwaliteit, comfort en snelheid zijn jouw belangrijkste aandachtspunten. Je wilt een lichtgewicht carbon fiets die bestand is tegen zware dagtochten en harde wedstrijdkilometers waarbij de IsoSpeed voor en achter zorgt voor comfort terwijl de hydraulische schijfremmen onder alle weersomstandigheden vertrouwenwekkende remkracht bieden.

De techniek die je krijgt

Een 500 Series OCLV Carbon frame met comfortabele IsoSpeed voor en achter, krachtige flat-mount schijfremmen en een complete 2x11 Shimano Ultegra groepset. Verder voorzien van Bontrager Paradigm Comp Tubeless Ready wielen, een Bontrager Elite IsoZone stuur dat vermoeidheid vermindert plus interne bergruimte en kabelgeleiding die bijdragen aan de veelzijdigheid en het uiterlijk van de fiets.

Het laatste woord

Alle comfortverhogende voordelen van een carbon Domane met een meer prestatiegerichte Shimano Ultegra groepset en de extra remkracht van schijfremmen. Deze fiets is snel, licht, soepel en klaar voor het avontuur.

 

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. De Domane SL 6 is een uitzonderlijke allround racefiets: racewaardige afmontage, lichtgewicht carbon frame en IsoSpeed voor en achter die vermoeiende hobbels en trillingen absorbeert zodat je fitter blijft.

  2. De prachtige interne opbergruimte geeft je een veelzijdige opslagmogelijkheid voor gereedschap of andere kleine uitrusting

  3. Tubeless Ready Bontrager Paradigm wielen bieden extra vertrouwen en comfort op lange, snelle ritten

  4. De stabiele Endurance-geometrie geeft meer comfort op lange afstanden, maar het is nog steeds een snelle racefiets

Kleur
Zwart/Blauw
Merk
Trek
Materiaal
Domane
Maat
47
50
52
54
56
58
60
62
Type rem
Disc
Model
Domane
Soort
Race
Groepset
Ultegra R8020
Modeljaar/Seizoen
2022
601842605295
Product toegevoegd aan vergelijking