Emonda SLR 7 Dark Prismatic/Trek Black
  • Aanbieding!
  • -€ 2.500,00
Emonda SLR 7 Dark Prismatic/Trek Black

Emonda SLR 7 Dark Prismatic/Trek Black

5264526
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 5.999,00 € 8.499,00 -€ 2.500,00
Inclusief belasting

De Émonda SLR 7 Disc is een ultralichte, aerodynamische carbon racefiets die ontworpen en gebouwd is om de snelste klimfiets te zijn die we ooit hebben gebouwd. Je krijgt de legendarische rijkwaliteiten van ons lichtste platform, plus meer snelheid dankzij de aerodynamische buizen die geconstrueerd zijn met behulp van onze lichtste OCLV layup ooit. Je krijgt bovendien het nauwkeurige Shimano Ultegra Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem waarmee je sneller schakelt dan ooit.

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • Dark Prismatic/Trek Black
Maat
  • 47
  • 56
  • 58
  • 50
  • 60
  • 62
  • 52
  • 54

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 


Het past bij jou als...

Je wilt klimmen als de beste, demarreren uit het peloton en elke sprint winnen. Je gaat voor de lichtste en snelste racefiets die we maken en kiest voor het prestatievoordeel van een snel en nauwkeurig Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem.

De techniek die je krijgt

Een ultralicht en aerodynamisch 800 Series OCLV Carbon frame dat minder dan 700 gram weegt, een full carbon voorvork, een draadloos Shimano Ultegra Di2 2x12 elektronisch schakelsysteem, lichtgewicht Bontrager Aeolus Pro 37 OCLV Carbon Tubeless Ready wielen, een Aeolus RSL OCLV Carbon geïntegreerde aero stuur/stuurpencombi en krachtige hydraulische schijfremmen.

Het laatste woord

Met deze fiets vlieg je elke beklimming op. Hij is aerodynamisch voor meer gratis snelheid, maar hij offert niets van die verbazingwekkende lichtgewicht rijkwaliteiten op waar de Émonda zo bekend om is. Bovendien heeft hij een Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem zodat je nooit mis schakelt.

 

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. De snelste klimfiets van Trek is een aerodynamische droom met een frame dat minder dan 700 gram weegt.

  2. Draadloze Ultegra Di2 schakelt sneller, soepeler en responsiever dan ooit tevoren.

  3. 800 Series OCLV Carbon is het lichtste laminaat dat we ooit hebben gemaakt.

  4. Door de aerodynamische buisvormen is dit het snelste Émonda SLR-platform dat we ooit hebben gebouwd, zowel op het vlakke als in beklimmingen.

  5. De Aeolus Pro 37 wielen zijn specifiek ontworpen voor klimmen en zijn gelijktijdig ontwikkeld met de Émonda.

 

Kleur
Dark Prismatic
Merk
Trek
Materiaal
Carbon
Maat
47
50
52
54
56
58
60
62
Type rem
Disc
Model
Emonda
Soort
Race
Groepset
R8170
Modeljaar/Seizoen
2022
0 Items
601842635827
Product toegevoegd aan vergelijking