Campagnolo Shamal Carbon Disc Brake 2WF Wielset
Campagnolo Shamal Carbon Disc Brake 2WF Wielset
  • Aanbieding!
  • -€ 330,00
Campagnolo Shamal Carbon Disc Brake 2WF Wielset
Campagnolo Shamal Carbon Disc Brake 2WF Wielset

Campagnolo Shamal Carbon Disc Brake 2WF Wielset

Shamal Carbon DB
Laatste items in voorraad
€ 969,00 € 1.299,00 -€ 330,00
Inclusief belasting

Dé naam op high end wielgebied, Shamal, is er nu ook in carbon, lichter én breder dan ooit! Een prachtige wielset voor ieder soort fietser; van de racefiets tot de gravelfiets, deze wielen komen overal tot hun recht!

Geleverd met de nieuwe N3W body, welke geschikt is voor elke Campagnolo groepset, tot en met de nieuwste 1x13 Ekar groep.

Voor Campagnolo is de familie SHAMAL altijd een evolutionaire impuls geweest die haar beperkingen overstijgt, een uitdaging en een triomf. Sinds 1992 is dit wiel een icoon voor liefhebbers, die met SHAMAL de geboorte zagen van het spraakmakende concept, een voorloper van wat er momenteel op de markt verkrijgbaar is. SHAMAL heeft nog steeds dezelfde betekenis voor Campagnolo: doorbreken om de toekomst onder ogen te zien.

 

Het eerste Campagnolo-wiel gewijd aan uithoudingsvermogen werd geboren in overeenstemming met deze mantra, met een intern kanaal van 21 mm dat geschikt is voor grotere banden en de fietser maximaal comfort biedt tijdens races en lange ritten. Dit nieuwe product was bedoeld voor een breder klantenbestand, met een nieuwe, meer toegankelijke prijs, maar met alle functies die nodig zijn om de maximale prestaties en stijl te garanderen die kenmerkend zijn voor Campagnolo-wielen. Carbon velg met unidirectionele afwerking en een gedifferentieerd voor- / achterprofiel, modern afgerond profiel, nieuwe aluminium naven, cup-and-cone lagersysteem. Elke ontwerpbeslissing wordt bepaald door het enige doel om de prestaties van fietsers gedurende lange uren op het zadel te verbeteren en comfort en rijdbaarheid onder alle omstandigheden te bieden.

 

Het profiel van de velg, met een binnendiameter van 21 mm, zorgt voor een perfecte combinatie met 25, 28 en 30 mm banden. Het brede kanaal maakt dit wiel echter tot een complete allrounder, ook geschikt voor grotere banden die perfect zijn voor gravelbiken. Dankzij de 2-Way Fit-technologie garandeert Campagnolo volledige compatibiliteit met zowel clincher- als tubeless banden. De gatvrije bovenbrug, gerealiseerd door het gepatenteerde MoMag-systeem, zorgt voor een gewichtsbesparing, verhoogde stijfheid en nu ook een hulpmiddel bij het gebruik van tubeless banden: er is geen tape nodig voor de afdichting. Onderhoud en reiniging van het wiel bij bandenwissels is nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze wielen zijn ontworpen om extreme prestaties, comfort en veelzijdigheid voor fietsers te garanderen.

 

Campagnolo staat altijd synoniem voor betrouwbaarheid: het G3-spaaksysteem met dubbele spaken aan de linkerkant van het voorwiel zorgt voor gebalanceerd en veilig remmen onder alle omstandigheden. De constructie van het hele wiel, ontworpen door elk afzonderlijk onderdeel als onderdeel van een systeem te beschouwen, maakt van elk Campagnolo-product een uitkomst voor langere ritten, cyclosportieven en de meest veeleisende avonturen.

 

SHAMAL CARBON DB: een vernieuwd icoon dat zijn brandende, onvermoeibare ziel behoudt, zoals de wind waaraan het zijn naam ontleent.

Merk
Campagnolo
Type
Race
Wielmaat
28inch
Velghoogte
35/40
Velgtype
Tubeless Ready
Bodytype
Campagnolo
Aangeraden Bandbreedte
25-45
Schijfrem
Ja
Inbouwbreedte Voornaaf
100x12mm steekas
Inbouwbreedte Achternaaf
142x12mm steekas
Kleur Decals
Zwart
1 Item
8053340455377

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking