Spinergy GXX Shimano Disc
Spinergy GXX Shimano Disc

Spinergy GXX Shimano Disc

Spinergy GXX Shimano Disc
Laatste items in voorraad
€ 1.319,00
Inclusief belasting

Spinergy is terug! Het cultmerk uit de jaren 90 en 00 is terug, en hoe! De PBO spaken zijn nu aero vormgegeven, maar blijven even uniek; geen staal maar kunststof! Lichter dant staal, minstens even sterk, maar zó veel meer comfort! Met foam gevulde velg vermindert geluid en trillingen, en versterkt de velg.

 

Een prachtige wielset voor je gravel en allroad fiets!

Carbon tubeless 24mm velg, met een zéér goede naaf en de speciale spaken, een droomset!

De koning van gravel bevat ons nieuwe en verbeterde naafontwerp, de "44" -naaf. Een beefier-naaf met grotere interne onderdelen, met 108 aangrijpingspunten, helpt u meer koppel en krachtoverdracht te genereren voor inspanningen buiten het zadel. We hebben geüpgraded naar een 44 mm ratelring en bieden compatibiliteit met Shimano Micro Spline 12-speed en Campagnolo Ekar 13-speed groepset. De "44"-naaf is bijgewerkt met een slip-fit-systeem om gemakkelijk eindkappen te verwisselen om plaats te bieden aan 15 mm, 12 mm of QR-assen, zodat u uw wielset "toekomstbestendig" kunt maken. 

De Spinergy GXX carbon gravel wielset heeft een interne breedte van 24 mm, die geschikt is voor een breed scala aan bandenmaten variërend van 32 mm tot 56 mm breed. Optimale prestaties met laterale stijfheid en verbeterde stabiliteit in de bochten. Gebouwd met onze gepatenteerde PBO-spaken om vermoeidheid van de rijder te verminderen, de acceleratie te verbeteren en soepeler te rijden. Klaar voor je lange ritten op gemengd terrein en duurzaam genoeg voor je grind- en avonturen.

Merk
Spinergy
Type
Gravel
Type rem
Schijfrem
Remrand
Carbon
Wielmaat
28
Velghoogte
24mm
Velgtype
Disc
Bodytype
Shimano
Binnenbreedte velg
24mm
Aangeraden Bandbreedte
32-56 mm
Schijfrem
Centerlock
Inbouwbreedte Voornaaf
100mm
Inbouwbreedte Achternaaf
142x12mm steekas
Kleur Decals
Grijs
Code
Spinergy
1 Item
Product toegevoegd aan vergelijking