FFWD Tyro 2.0 45 FCC Disc 11-Speed Shimano
FFWD Tyro 2.0 45 FCC Disc 11-Speed Shimano
FFWD Tyro 2.0 45 FCC Disc 11-Speed Shimano
FFWD Tyro 2.0 45 FCC Disc 11-Speed Shimano

FFWD Tyro 2.0 45 FCC Disc 11-Speed Shimano

8720663230621
€ 1.099,00
Inclusief belasting

HET MEEST VEELZIJDIGE MODEL IN ONZE COLLECTIE

De TYRO staat voor maximale veelzijdigheid. Niet alleen omdat deze wielen in vrijwel alle mogelijke varianten beschikbaar zijn, maar vooral omdat ze inzetbaar zijn in alle omstandigheden en op elk terrein.

In deze prijsklasse vind je bij de TYRO iets wat anderen niet hebben; een naaf met ratchet systeem en dezelfde bouwkwaliteit waarmee al onze wielen gebouwd worden, zelfs de topmodellen. 

Dankzij het lage gewicht vanaf slechts 1675 gram totaal voelt de TYRO zich thuis in zowel de lage landen als in het hooggebergte. Geoptimaliseerd voor hoge snelheden met een zijdelingse stijfheid voor het winnen van sprints en het verbeteren van je PR’s op elke col.

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

ENKELE UNIEKE USP'S DIE WE ABSOLUUT WILLEN AANSTIPPEN ZIJN:

  • De TYRO is voorzien van een "Ratchet" naaf in plaats van het "Pawl" systeem wat vrijwel elk ander wielmerk gebruikt in deze prijsklasse. Het Ratchet systeem zorgt voor een snellere aangrijping, is duurzamer en heeft minder onderhoud nodig. Build to last!

  • De TYRO wielen hebben exact dezelfde bouwkwaliteit als zijn grote (duurdere) broers, de RAW en de RYOT.

  • De TYRO wordt volledig in-house geproduceerd door onze vakkundige wielbouwers, en elk wiel krijgt een zeer zorgvuldige check voordat deze verstuurd wordt.

 

MODERNE TUBELESS READY VELGEN

De 45mm hoge carbon velgen van de TYRO voldoen aan alle moderne eisen van deze tijd. De interne breedte van de velg is geoptimaliseerd voor montage van banden tot maar liefst 44mm, dit maakt de TYRO geschikt voor zowel racefietsen en gravelbikes. Dat is wat wij bedoelen met maximale veelzijdigheid! Uiteraard zijn de TYRO velgen tubeless ready en de wielen worden altijd standaard geleverd met tubeless tape gemonteerd en tubeless ventielen.

FFWD NAVEN ALS SOLIDE BASIS

Naven van hoge kwaliteit met een lage rolweerstand, en optimale duurzaamheid. De TYRO is standaard voorzien van onze eigen FFWD naaf waarmee je geniet van een stabiele en betrouwbare kwaliteit tegen de best mogelijke condities. Het voordeel van deze naven is binnenin te vinden. Net als de duurdere naven heeft deze ook het ratchet systeem, waarmee snellere aangrijping en minder onderhoud jouw voordelen zijn. De FFWD naven worden standaard compatibel met 12mm steekassen, maar dankzij de conversie kits zijn ze in een mum van tijd om te zetten naar een 15mm steekas of quick release snelspanners.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

  • TYRO wielset (voor en achter)

  • Tubeless tape gemonteerd

  • Tubeless ventielen

  • Disc rotors niet inbegrepen!

Merk
FFWD
Type
Race
Wielmaat
700cc
Velghoogte
45mm
Velgtype
Tubeless
Bodytype
Shimano
Aangeraden Bandbreedte
23-44
Schijfrem
Centerlock
Inbouwbreedte Voornaaf
100x12mm steekas
Inbouwbreedte Achternaaf
142x12mm steekas
Kleur Decals
Zwart
Code
Euro300
6 Items
8720663230621

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking