FFWD Raw DT180
FFWD Raw DT180
FFWD Raw DT180
  • Aanbieding!
  • -€ 710,00
FFWD Raw DT180
FFWD Raw DT180
FFWD Raw DT180

FFWD Raw DT180

ASRAWFCC180SH
Niet op voorraad
€ 1.589,00 € 2.299,00 -€ 710,00
Inclusief belasting

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld, levertijd ongeveer 1 week.

Geen compromissen! Aerodynamisch, snel en licht! Alles om de concurrentie of je fietsmaatjes te verslaan!

Als je voor het beste gaat, ligt het voor de hand dat je alle beste componenten combineert voor het beste resultaat. De velg - het belangrijkste element van topwielen - is compleet opnieuw ontworpen. De wereld verandert met bredere banden en nieuwe velgprofielen en dat vraagt om een andere aanpak van de aerodynamica. Met deze kennis in het achterhoofd is het nieuwe FFWD-velgprofiel LAW Tech ontwikkeld als basis voor de nieuwe FFWD RAW. LAW is de afkorting van 'Laminar Airflow Wing' en is speciaal ontwikkeld om een betere aerodynamica te leveren bij het gebruik van bredere banden door het creëren van een soepele luchtstroom. Het testen van meerdere lay-ups en set-ups heeft geleid tot de optimale combinatie van stijfheid, aerodynamica en gewicht die je in een wielset als deze mag verwachten.

Details maken het ontwerp

Hoe belangrijk aerodynamica ook is, het is de combinatie van meerdere factoren die ervoor zorgt dat een topmodel zijn sterren verdient. De RAW onderscheidt zich door het gebruik van interne nippels en de nieuwe DT Swiss 180 EXP naven. Deze hebben SINC keramische lagers die de rolweerstand tot het absolute minimum beperken en de duurzaamheid verhogen. Het gebruik van alleen de beste high-end onderdelen draagt bij aan het lage gewicht van deze wielset, die slechts 1.420 gram weegt.

 

Als je het beste van het beste hebt, wil je dat ze ook schitteren! De RAW is het enige model met een in de carbon velgrand gegoten FFWD-logo en een speciaal ontwerp met schitterende metallic stickers!


Kenmerken FFWD FFWD Raw DT180:

 

- Type: FCC

- Hoogte: 44mm

- Interne breedte 21mm

- Externe breedte 30mm

- Max banden spanning: 8.4bar

- Naaf: DT180 EX

Merk
FFWD
Type
Race
Type rem
Schijfrem
Wielmaat
28inch
Velghoogte
44mm
Velgtype
Clincher
Bodytype
Shimano
Schijfrem
Centerlock
Kleur Decals
Dark Decals
8717565655287

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking