Spinergy FCC32 Disc
Spinergy FCC32 Disc
Spinergy FCC32 Disc
Spinergy FCC32 Disc
Spinergy FCC32 Disc
Spinergy FCC32 Disc

Spinergy FCC32 Disc

SpinergyFCC32Disc
Niet op voorraad
€ 1.319,00
Inclusief belasting

Spinergy is terug! Het cultmerk uit de jaren 90 en 00 is terug, en hoe! De PBO spaken zijn nu aero vormgegeven, maar blijven even uniek; geen staal maar kunststof! Lichter dan staal, minstens even sterk, maar zó veel meer comfort! Met foam gevulde velg vermindert geluid en trillingen, en versterkt de velg.

De geheel nieuwe Stealth FCC 3.2 heeft een 32 mm diepe lichtgewicht velg die is gebouwd voor klimmers en sprinters. Met een interne breedte van 18 mm heeft deze wielset een geweldige handling, snelle respons en acceleratie en minder rolweerstand. Met de nieuwe aero-bladige spaken die ongeëvenaarde prestaties en schokabsorberende eigenschappen bieden om de hardheid uit alle wegomstandigheden te halen.

 


Voor 2021 wordt de FCC 32 standaard geleverd met ons nieuwe en verbeterde hubontwerp, de "44" hub. Een beefier-naaf met grotere internals, met 108 aangrijpingspunten, helpt je meer koppel en krachtoverdracht te genereren voor inspanningen buiten het zadel. We hebben geüpgraded naar een 44 mm ratelring en bieden compatibiliteit met Shimano Micro Spline 12-speed en Campagnolo Ekar 13-speed groepset. De "44"-naaf is bijgewerkt met een slip-fit-systeem om gemakkelijk eindkappen te verwisselen om plaats te bieden aan 15 mm, 12 mm of QR-assen, zodat u uw wielset "toekomstbestendig" kunt maken.

De FCC 32 heeft vooraan 16 spaken radiaal en achter 20 spaken radiaal/2-cross configuratie die alle prestaties levert zonder in te boeten aan duurzaamheid of snelheid. De schijfremoptie is radiaal/2 kruis voor zowel voor als achter voor sterkte en stijfheid. Ze zijn ontworpen om het rotatiegewicht laag te houden en de aanhoudende snelheid te verhogen. Inbegrepen is Spinergy's exclusieve CNC-gefreesde ontwerp, Force-10 taps toelopende naaf met sterke straight-pull spaakmontage en aluminium as van ruimtevaartkwaliteit, die rolt op een door Spinergy ontworpen HADLEY® aluminium freewheelbody. Door de as compatibele opties beschikbaar.

 

Tubeless compatible, ventielen NIET meegeleverd.

Merk
Spinergy
Type
Race
Wielmaat
28inch
Velghoogte
32mm
Velgtype
Disc
Bodytype
Shimano
Aangeraden Bandbreedte
23-25mm
Schijfrem
Centerlock
Inbouwbreedte Voornaaf
100mm
Inbouwbreedte Achternaaf
142x12mm steekas
Kleur Decals
Zwart
Code
Spinergy
1000000369656
Product toegevoegd aan vergelijking