Selle Italia SLR Boost Lady Superflow L3
Selle Italia SLR Boost Lady Superflow L3

Selle Italia SLR Boost Lady Superflow L3

8030282504301
€ 139,95
Inclusief belasting

De Selle Italia SLR Boost Lady Superflow is een innovatieve zadel dat is ontworpen voor dames die het maximale uit hun prestatie willen halen. Het combineert een uitstekend comfort, maar laat je door het materiaalgebruik ook harder fietsen!

Zadelvorm
De vorm van dit zadel is semi-vlak. Door deze vorm zullen wielrensters die op hun oude zadel een beetje schommelden tijdens het fietsen, met dit zadel optimaal ondersteund worden. Dankzij deze vorm zal het schommelen afnemen en daarmee ook de bijbehorende lichamelijke klachten als pijn in rug, benen of liezen.

Ondersteuning
Dit zadel heeft een S-vorm. Dankzij deze S-vorm zul je altijd voldoende ondersteuning ervaren, ook als je minder lenig bent. In de zadelschaal is vervolgens een uitsparing aangebracht, zodat de druk op het zitvlak niet te hoog wordt.
De schaal van dit racefiets zadel is van carbon, waardoor de stijfheid erg hoog is. Dit heeft tot resultaat dat er van de energie die je in de fietsbeweging stopt, ten goede zal komen aan de snelheid. Kortom, je gaat van dit zadel harder fietsen!
Daarnaast heeft dit zadel een comfortabele en uitgebalanceerde padding. Hierdoor zul je altijd voldoende ondersteuning hebben zonder in het zadel weg te zakken. Ook heeft dit zadel een uitsparing, waardoor de druk op het zitvlak verder verminder wordt.

Zadelrails
De rails van dit zadel zijn gemaakt van titanium. Door het gebruik van titanium rails is het zadel licht en stijf. Ook filteren de titanium rails de trillingen die tijdens het fietsen kunnen ontstaan goed weg.

Kleur
Zwart
Merk
Selle Italia
Geslacht
Dames
Zadel Breedte
145mm
Type Zadel
Race
Materiaal Rail
TI 316
Uitsparing
Ja
4 Items
8030282504301

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking