Elite Bidonhouder Prism Carbon rechts
Elite Bidonhouder Prism Carbon rechts
  • Aanbieding!
  • -€ 8,00
Elite Bidonhouder Prism Carbon rechts
Elite Bidonhouder Prism Carbon rechts

Elite Bidonhouder Prism Carbon rechts

EL0181005
Laatste items in voorraad
€ 24,95 € 32,95 -€ 8,00
Inclusief belasting

Prism Carbon is Elite's nieuwe topklasse bidonhouder gemaakt van polymeer-matrix composiet versterkt met lichtgewicht, maar supersterke koolstofvezel. Prism Carbon is licht, ergonomisch en stevig en biedt een unieke combinatie van hoge prestaties, een uniek ontwerp en gemakkelijk toegankelijke opslagruimte voor je bidons als de ruimte op het frame beperkt is.

 

In feite is het onderscheidende kenmerk van Prism Carbon de structuur die is ontworpen om een praktische zijdelingse plaatsing van de bidon mogelijk te maken, compatibel met alle frames, maar bijzonder geschikt voor MTB's en gravel fietsen, kleinere fietsframes of schuine bovenbuizen.

 

Kleur: mat zwart

Ideaal voor fietsen met bikepacking-tassen

Prism Carbon is een bidonhouder met zijwaartse ingang die is ontworpen om het meenemen van water praktischer te maken - met name voor mountainbikers en gravelbikers die kleinere fietsframes of framegeometrieën hebben die het bovenin laden van bidons lastig maken, net als voor fietsen met fietstassen voor bikepacking.

 

Prism Carbon zorgt ook voor maximaal comfort voor linkshandige fietsers, die kunnen kiezen voor een linkshandige bidonhouder om de bidons gemakkelijk te kunnen pakken tijdens het fietsen.

PRISM Right en PRISM Left hebben een normale opening naar links of rechts wanneer ze gemonteerd zijn op dwarse, schuine onderbuizen, maar ze kunnen de insteekrichting voor de bidon veranderen wanneer ze gemonteerd zijn op de zadelbuis, de hoofdbuis van de fiets.

Maximale sterkte, ongeëvenaarde weerstand

Ondanks het gemak waarmee rijders hun bidons zowel frontaal als zijwaarts kunnen losmaken en plaatsen, biedt Prism Carbon een uitzonderlijke houdkracht.

 

Met zijn structuur die is ontworpen om de bidon aan de bovenkant perfect te omsluiten, zorgt Prism Carbon voor een stevige grip op de bidon om maximaal comfort te garanderen, ook onder extreme rijomstandigheden, zoals bergbeklimmingen met hoge snelheid, rotsachtige terreinen en off-road routes. Dit aspect is vooral van toepassing op MTB-rijders die sterke en zeer schokbestendige bidonhouders moeten gebruiken.

Kleur
Zwart
Merk
Elite
Materiaal
Carbon
3 Items
8020775031841
Product toegevoegd aan vergelijking