Betalen en factuur

In onze webshop kunt u veilig en vertrouwd betalen.

iDEAL

In onze webwinkel kunt u veilig en vertrouwd betalen met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren. Bij Hopmans Fietsgigant betaalt u geen extra kosten voor het gebruik van iDEAL.

Overboeking

Wilt u om wat voor reden dan ook geen gebruik van de online betaalmogelijkheden in onze webshop, dan kunt u uiteraard ook betalen door het bedrag zelf over maken via een bankoverschrijving. Vergeet niet om bij uw betaling het unieke referentienummer van uw bestelling te vermelden.

Bancontact/Mister Cash

Speciaal voor onze belgische klanten kunt u in onze webshop ook veilig en vertrouwd betalen met Bancontact/Mister Cash, dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar is Bancontact/Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Vanwege de hoge transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van Bancontact/Mister Cash in onze webshop 2% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor de goedkopere betaalvariant Belfius Direct NetKBC/CBCof betaling via een Overboeking.

KBC/CBC

Als belgische klant kunt u ook veilig en vertrouwd betalen met KBC/CBC. KBC/CBCis, naast Bancontact/Mister Cash en Belfius Direct Net, een populaire manier van betalen in België.

Vanwege de hogere transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van KBC/CBC in onze webshop 1% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor betaling via een Overboeking.

Sofort

Als belgische klant kunt u ook veilig en vertrouwd betalen met Sofort. Sofort is, naast Bancontact/Mister Cash, een populaire manier van betalen in België.

Vanwege de hogere transactiekosten welke verbonden zijn aan deze betaalwijze, betaalt u voor het gebruik van Sofort in onze webshop 1% transactiekosten. Wilt u deze transactiekosten liever niet betalen? Begrijpelijk. Kies dan voor betaling via een Overboeking.

Veel Gestelde Vragen

Ontvang ik een factuur van mijn bestelling?
Ja, u ontvangt u een factuur in PDF formaat voor uw bestelling in onze webshop. Heeft u uw bestelling betaald via iDEAL, Bancontact of Belfius Direct Net? Dan ontvangt u de factuur binnen enkele minuten nadat u heeft betaald. Heeft u betaald via een overboeking? Dan ontvangt u de factuur zodra uw betaling is ontvangen en verwerkt.
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.