BTW verlegd aankopen bij Hopmans Fietsgigant

Binnen de EU is het zo geregeld dat bedrijven uit verschillende landen onderling goederen BTW vrij verhandelen. Dit heeft BTW verlegd leveren, of Intracommunautaire levering. Als u als klant van Hopmans ook een bedrijf heeft binnen de EU, dan is BTW verlegd aankopen ook mogelijk bij ons.

BTW verlegd leveren is bij Hopmans Fietsgigant echter enkel mogelijk in onze fysieke winkel in Bergen op Zoom. Via de webshop bieden we dit niet aan.

Als u BTW verlegd wenst aan te kopen in onze winkel, dan dient u dit te melden vóór u bij de kassa bent, aan één van onze medewerkers. Zodoende kunnen wij de benodigde administratieve handelingen uitvoeren. Achteraf BTW terugvorderen is NIET mogelijk, het is uw verantwoordelijkheid om dit voor een transactie aan ons te melden.

Voor een intracommunautaire levering hebben we twee documenten nodig, welke u in de winkel kunt overhandigen of welke u vóór uw bezoek naar ons kunt mailen.

  1. Bewijs van inschrijving van de firma, bijvoorbeeld uittreksel KBO of soortgelijk.
  2. Scan/Foto van ID bewijs van een tekenbevoegde van de firma, waarbij pasfoto en burgernummer zijn afgedekt ivm de privacywetgeving.

Met deze twee documenten kunnen wij een intracommunautaire levering administratief goed in orde maken, en zodoende kunt u dus profiteren van deze regeling. Als deze zaken niet bij ons worden aangeleverd voor het afrekenen in de winkel is dit niet mogelijk, ook niet achteraf.

Product toegevoegd aan vergelijking