Cadeaubonnen voor fietsliefhebbers.

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor een fietsliefhebber, maar weet u zelf niet precies wat u moet kopen? Bijvoorbeeld omdat de ontvanger een zeer specifieke smaak heeft of omdat hij/zij alles voor de fiets al lijkt te hebben? Dan hebben wij de oplossing voor u: De Hopmans fietsgigant cadeaupas!

De cadeaupas kunt u in de webshop bestellen besteden. Zo hoeft u de deur niet eens uit! U kunt een bedrag kiezen van € 5,- tot € 150,-. 

Met de Hopmans Fietsgigant cadeaupas kunnen alle artikelen (zoals fietsen, onderdelen, accessoires) in de fysieke winkel van Hopmans fietsgigant in Nederland betaald worden. Het bedrag op de pas hoeft niet niet in één keer besteed te worden en het tegoed is onbeperkt geldig. Het is niet mogelijk om de cadeaupas in te wisselen tegen contant geld.

Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.