Cadeaubonnen voor fietsliefhebbers.

Let op: onze cadeaubon kunt u alléén gebruiken in onze fysieke winkel. De bon is niet online te verzilveren.

Mocht u liever géén verzendkosten betalen voor het versturen van de bon, dan kunt u ook een cadeaubon per email aanvragen. Hoe u dit doet, leest u hieronder: 

1. Selecteer een cadeaubon naar keuze
2. Kies bij optie 3: verzendmethode ‘Afhalen in de fysieke winkel'
3. Schrijf bij opmerkingen dat u de bon graag per mail ontvangt, en geef eventueel een persoonlijke boodschap door voor de ontvanger.
4. Wij sturen u een document* (met daarop een leuke cadeaubon) per mail dat u zelf kunt uitprinten en geven. Degene die de bon ontvangt, kan in onze winkel het document omwisselen voor de cadeaubon.

* U ontvangt de bon per mail tijdens openingstijden. Woensdag & zondag gesloten.

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor een fietsliefhebber, maar weet u zelf niet precies wat u moet kopen? Bijvoorbeeld omdat de ontvanger een zeer specifieke smaak heeft of omdat hij/zij alles voor de fiets al lijkt te hebben? Dan hebben wij de oplossing voor u: De Hopmans fietsgigant cadeaupas!

De cadeaupas kunt u in de webshop bestellen en in de fysieke winkel (laten) besteden. Zo hoeft u de deur niet eens uit om een cadeau te kopen! U kunt een bedrag kiezen van € 5,- tot € 150,-. 

Met de Hopmans Fietsgigant cadeaupas kunnen alle artikelen (zoals fietsen, onderdelen, accessoires) in de fysieke winkel van Hopmans fietsgigant in Nederland betaald worden. Het bedrag op de pas hoeft niet niet in één keer besteed te worden en het tegoed is onbeperkt geldig. Het is niet mogelijk om de cadeaupas in te wisselen tegen contant geld, en de cadeaubon is niet in de webshop te gebruiken.

Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.