Winkel

Hopmans Fietsgigant is al 65 jaar gespecialiseerd in racefietsen, mountainbikes en cross-hybrides. We staan bekend om ons vakmanschap, service en passie voor fietsen in combinatie met zéér scherpe prijzen. In onze ruim opgezette winkel (3 verdiepingen) in Bergen op Zoom vindt u naast een zéér uitgebreide collectie fietsen, ook een ruim assortiment kleding, onderdelen, accessoires en toebehoren van bekende merken als BBB, Campagnolo, Shimano, SRAM, Fulcrum, Selle Italia, Tacx en vele anderen.

Benieuwd naar onze winkel? Kom eens langs. Of vind hiernaast een digitale winkeltour voor een eerste indruk!

Fietsen altijd zéér scherp geprijsd

Onze zéér uitgebreide fietsen collectie van 2 verdiepingen bestaat uit racefietsen, mountainbikes, cross fietsen (voornamelijk in het crossseizoen), fitnessbikes, hybrides en uiteraard ook een aantal specifieke kinderfietsen.

Al onze fietsen leveren we tegen zeer scherpe prijzen. Dat is ook de reden dat we onze collectie fietsen niet met de prijs op onze website mogen publiceren. Voor een persoonlijk advies over fietsen kunt u daarom het beste even contact opnemen of langskomen in onze winkel. We kunnen dan beter bepalen wat uw wensen zijn en zo de best passende fiets adviseren.

Grootste kleding assortiment

Onze grootste trots is de kledingafdeling. We bieden het grootste assortiment van Europa met een uitgebreide zomer- en wintercollectie van onder andere de merken Assos, Castelli, Craft, Vermarc, Sidi en Fox Racing. Voor dames en heren, jong en oud en voor racefiets en mountainbikes!

Sinds een aantal jaar is onze kledingafdeling ook meer toegespitst op de moderne mountainbiker met o.a. flatpedals, baggy kleding, bikepacking accessoires en full face helmen.

Daarnaast hebben we ook een enorme hoeveelheid fietskleding van vorige seizoenen. Deze fietskleding is niet allemaal in onze webwinkel te vinden maar kunt u op uw gemak komen bekijken in onze winkel.

Complete collectie schoenen

Onze schoenenafdeling is zonder twijfel een van de meest uitgebreide van Europa! Een complete collectie schoenen in alle soorten en maten van onder andere Sidi, Northwave, Giro DMT en Shimano. In alle soorten en maten te verkrijgen, voor zowel dames en heren, jong en oud. Wij voorzien u van persoonlijk advies en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Winkel en werkplaats

Steenbergsestraat 50
4611 TG Bergen op Zoom
Nederland

Routebeschrijving ›

Houdt u er alstublieft rekening mee dat het rondom onze winkel betaald parkeren is.

Parkeren kan gemakkelijk op het Mineurplein, het Sint-Catharinaplein, Blokstallen of elders rondom de winkel.

Openingstijden

U bent van harte welkom op onderstaande openingstijden.

Gewijzigde openingstijden:

Maandag13:00u - 18:00u
Dinsdag09:00u - 18:00u
WoensdagGesloten 
Donderdag09:00u - 18:00u
Vrijdag09:00u - 18:00u
19:00u - 21:00u
Zaterdag09:00u - 17:00u 
ZondagGesloten

Product toegevoegd aan vergelijking